Ζέτα Δούκα: Έτσι καλωσόρισε την Ρένια Λουϊζίδου στα γυρίσματα του “Καφέ της Χαράς” για τη νέα σεζόν [pics]

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, όμως τα γυρίσματα για το “Καφέ της Χαράς” εξακολουθούν να πραγματοποιούνται. Η αγαπημένη σειρά του Ant1 πρόκειται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, μιας και η επιτυχία της ήταν μεγάλη. 14 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που παίχτηκε στην τηλεόραση το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, όμως οι τηλεθεατές αγκάλιασαν το sequel και αδημονούν για τη συνέχεια.

Από τη νέα σεζόν, η Ρένια Λουϊζίδου μπαίνει κανονικά στην ιστορία του επιτυχημένου σίριαλ και έτσι πρόκειται να τη βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο. Σήμερα, η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Ζέτα Δούκα. Η ξανθιά ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες με την Έφη Ρασσιά, την Ρένια Λουϊζίδου και την Τζόυς Ευείδη καλωσορίζοντας την τηλεοπτική Χαρά στο καφέ της.

“Το “Καφέ της Χαράς», έχει πλέον και την Χαρά παρέα του και η χαρά μας δεν κρύβεται! Τι ωραίο να συναντάς τέτοιους συναδέλφους και ανθρώπους”, ήταν τα λόγια της Ζέτας Δούκα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τις φωτογραφίες:

Οι πρωταγωνίστριες του “Καφέ της Χαράς” ποζάρουν χαμογελαστές στο φακό.

Read More

And More