Ζέτα Δούκα: Γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του συντρόφου της, Μιχάλη Χατζηαντωνά [video]

Τι και αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η Ζέτα Δούκα παραμένει στην πρωτεύουσα και περνά τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της. Η όμορφη ηθοποιός έχει αποφασίσει να περάσει αυτούς τους μήνες μαζί με την κόρη της, Θάλεια, και τον σύντροφο της, Μιχάλη Χατζηαντωνά και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκλεισε κάποια δουλειά γι’ αυτή την περίοδο.

Η ξανθιά ηθοποιός είναι λάτρης της υγιεινής ζωής και έτσι φροντίζει να προσέχει τον εαυτό της όσο το δυνατόν περισσότερο. Η ισορροπημένη διατροφή και η συστηματική διατροφή αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της είτε έχουμε καλοκαίρι είτε χειμώνα. Πριν λίγες ώρες, η Ζέτα Δούκα μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο από την ώρα της γυμναστικής της. Η ίδια αφέθηκε στα χέρια του συντρόφου της, αφού είναι ο προσωπικός της personal trainer, και έκανε μια δυνατή προπόνηση.

“Όταν κάνεις προπόνηση με τον @mchatzantonas, ανακαλύπτεις νέους τρόπους εκτέλεσης κάποιων ασκήσεων, που ούτε να διανοηθείς δεν μπορείς ότι θα κάνεις. Εδώ, υποβοηθούμενες έλξεις με χρήση μπάλας bosu, που εκπαιδεύουν σώμα και μυαλό , προετοιμάζοντας τα για τις κανονικές έλξεις. Χώρια που είναι και πολύ διασκεδαστικό!!!”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες το βίντεο:

Η Ζέτα Δούκα είναι super fit!

Read More

And More