Ζέτα Δούκα: Η οικογενειακή φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της

Η Ζέτα Δούκα πριν από λίγες ημέρες έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της. 

Η τρυφερή μανούλα δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την μητέρα και κόρη στο μαιευτήριο, στα πρώτα λεπτά της γέννησής της.

Το πρώτο μας βλέμμα, πριν 6 χρόνια! Αγάπη μου, σε μια εποχή που περνάει δύσκολα ακόμη και η ιερή λέξη «μάνα», θέλω να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που με διάλεξες να σε φέρω στον κόσμο. Είσαι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να ευχηθώ! Να είσαι γερή , τυχερή και πάντα ευτυχισμένη. Μόνο αυτό!! Η μαμά σου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Η Ζέτα Δούκα ωστόσο, θέλησε να κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερη αυτή την ημέρα για την πριγκίπισσά της, για αυτό διοργάνωσε ένα πάρτι, για να της κάνει έκπληξη. Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε και κάποια στιγμιότυπα από το πάρτι της Θάλειας, η οποία έγινε 6 και έσβησε την πιο εντυπωσιακή τούρτα που έχει δεις.

Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπουμε και τη Ζέτα Δούκα μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά και την κόρη τους να ποζάρουν αγκαλιά, σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

 

Read More

And More