Ζέτα Δούκα: Η πρώτη φωτογραφία της με μαγιό για φέτος και το… ρεκτιφιέ εν όψει διακοπών! [pics]

Το καλοκαίρι είναι προ πυλών και η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά τις τελευταίες μέρες. Οπότε, μια βουτιά στη θάλασσα είναι η καλύτερη λύση για να δροσιστούμε και να ξεφύγουμε λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αυτό φαίνεται πώς σκέφτηκε και η Ζέτα Δούκα, η οποία έκανε πρόσφατα το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για την καλοκαιρινή σεζόν. Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να ποζάρει με αέρα μοντέλου ξαπλωμένη σε μια σκάλα, παρουσιάζοντας στους followers της στο Instagram το νέο μαγιό της.

“Όταν ξεκινούν οι φωτογραφίες με μαγιώ, ξεκινάει κι επισήμως το καλοκαίρι! #summer #swimsuit #summerphoto #lovesummer #greeksummer” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της, την οποία αποκάλυψε ότι την τράβηξε ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς.

Η ίδια, όμως, εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών της, αλλά και των γυρισμάτων για το “Καφέ της Χαράς” , επισκέφθηκε ξανά το κομμωτήριο για να ανανεώσει το χρώμα στα μαλλιά της, αλλά και ένα κέντρο αισθητικής για να κάνει πεντικιούρ. Ως λάτρης των social media, δημοσίευσε μια selfie με τον κομμωτής της, αλλά και μια φωτογραφία των ποδιών, δείχνοντας τα περιποιημένα κάτω άκρα της.

Read More

And More