Ζέτα Δούκα: Κάνει κατακόρυφο και εντυπωσιάζει με το κορμί της! [pic]

Η Ζέτα Δούκα αναμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz καθώς ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και γυμνάζεται συστηματικά. Η ταλαντούχα ηθοποιός πρόκειται να την δούμε και στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς “Το καφέ της Χαράς”. Όμως η απόλυτη προτεραιότητα της είναι η οικογένεια της, ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς και η μικρή τους κόρη Θάλεια και είναι έτοιμη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Παρά την έντονη καθημερινότητά της, η αγαπημένη ηθοποιός δεν ξεχνά την προπόνησή της, ακόμα και τις ημέρες των γιορτών. Γι’ αυτό άλλωστε είναι πάντα σε φόρμα. Έτσι την Δευτέρα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα στιγμιότυπο από το πρόγραμμα γυμναστικής της, όπου κάνει κατακόρυφο εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με την ευλυγισία της.

Στέλνοντας τις ευχές της για Καλά Χριστούγεννα, η Ζέτα Δούκα στην ανάρτησή της σημειώνει: Τελευταία άσκηση πριν τα Χριστούγεννα #handstand #wellness #wellbeing #fitness #bestrong #behappy #beyourself #mckinetic #merrychristmas”.

Εμείς θα πούμε απλά: WOW!

Read More

And More