Ζέτα Δούκα: Ξεκίνησε την εβδομάδα με σκληρή προπόνηση μαζί με τον σύντροφό της! [video]

Η Ζέτα Δούκα είναι λάτρης της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής. Η προπόνηση είναι τρόπος ζωής για την αγαπημένη ηθοποιό, γι’ αυτό και διαθέτει τέλειες αναλογίες. Αυτή τη σεζόν συνεχίζει να παρουσιάζει την εκπομπή Thrive στον ANT1. Μπορεί να αγαπά πολύ τη δουλειά της, το θέατρο και την τηλεόραση, όμως αναμφισβήτητα η απόλυτη προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της, ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς και η μικρή τους κόρη, Θάλεια.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράζεται συχνά διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έτσι, τη Δευτέρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα video από την προπόνησή της στο γυμναστήριο μαζί με την personal trainer της και τον σύζυγό της εξηγώντας μια συγκεκριμένη άσκηση που συμβάλλει στην ενδυνάμωση των αρθρώσεων. Στην ανάρτησή της η ηθοποιός σημείωσε: “Καλή βδομάδα είναι αυτή που ξεκινάει με ωραία άσκηση! Η συγκεκριμένη είναι ισομετρική συνδυαστική για γλουτιαίους οπίσθιους μηριαίους, γαστροκνημίους και ραχιαίους μύες, με την βοήθεια μιας μικρής ελαστικής μπάλας, πάνω στην οποία στηρίζεται το ένα πόδι. Προάγει την σταθερότητα και αύξηση της δύναμης των αρθρώσεων που συμμετέχουν στην άσκηση! Κάνουμε όσες επαναλήψεις αντέχουμε!!! Δεν είναι εύκολη αλλά είναι υπέροχη Thanx @__elenh__ & @mchatzantonas! #mckinetic #wellness #pilates #wellbeing #gymtime #fitness #fitmum #beststartoftheweek” .

View this post on Instagram

Καλή βδομάδα είναι αυτή που ξεκινάει με ωραία άσκηση! 💪 Η συγκεκριμένη ειναι ισομετρική συνδυαστική για γλουτιαίους οπίσθιους μηριαίους, γαστροκνημίους και ραχιαίους μύες, με την βοήθεια μιας μικρής ελαστικής μπάλας, πάνω στην οποία στηρίζεται το ένα πόδι . Προάγει την σταθερότητα και αύξηση της δύναμης των αρθρώσεων που συμμετέχουν στην άσκηση! Κάνουμε όσες επαναλήψεις αντέχουμε!!! Δεν είναι εύκολη αλλά είναι υπέροχη! Thanx @__elenh__ & @mchatzantonas! #mckinetic #wellness #pilates #wellbeing #gymtime #fitness #fitmum #beststartoftheweek

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Έτσι η Ζέτα Δούκα διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.