Ζέτα Δούκα: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της από την Κρήτη! [pics]

Δύο μήνες μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη η ίδια, ώστε να αφαιρέσει δύο μεγάλες κύστες, αλλά και δυόμιση μήνες έπειτα από τη σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση που έκανε η μητέρα της, η Ζέτα Δούκα χαμογελά και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η αγαπημένη ηθοποιός ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της, προκειμένου να ξεκουραστεί από τη δύσκολη χρονιά που είχε και να γεμίσει τις μπαταρίες της, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Έχοντας ολοκληρώσει κάποια γυρίσματα για το “Καφέ της Χαράς” , που θα συνεχίσει να προβάλλεται από Οκτώβρη στον ΑΝΤ1, η Ζέτα έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για Κρήτη.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, βρίσκεται στην Παλαιόχωρα, η οποία βρίσκεται στη νότια ακτή του νομού Χανίων και αποτελεί το πιο πλήρες θέρετρο της νότιας ακτής της δυτικής Κρήτης.

Η Ζέτα απολαμβάνει τις βουτιές της στα κρυστάλλινα νερά, τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια και το καλό παραδοσιακό φαγητό, ενώ δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν βρίσκεται μαζί της ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς, και η κόρη τους, Θάλεια, ή αν πρόκειται για μια solo απόδραση της ηθοποιού.

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More