Φωτογραφίες TLIFE

Ζέτα Δούκα: Με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά στην «κολλητή» της, Μαρία Ναυπλιώτου στο θέατρο

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου στο Θέατρο Δημήτρης Χόρν η θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο», την οποία σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος και πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» στην χθεσινοβραδινή πρεμιέρα ήταν και η κολλητή φίλη της ηθοποιού, Ζέτα Δούκα με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά. Οι δυο γυναίκες συνδέονται με μια βαθιά φιλία πολλών ετών και πολλές φορές τις έχουμε δει να κάνουν μαζί διακοπές και μικρές αποδράσεις ανά την Ελλάδα.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Ζέτα Δούκα έσπευσε να αγκαλιάσει τη Μαρία Ναυπλιώτου και να την συγχαρεί για την ερμηνεία της.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE o Πέτρος Χόντος

Λίγα λόγια για το έργο

Η Φιλουμένα Μαρτουράνο ξεκίνησε ως πόρνη και κατέληξε ερωμένη του πλούσιου εμπόρου ΝτομένικοΣοριάνο. Τώρα, έπειτα από αρκετά χρόνια κοινού βίου, διεκδικεί τη θέση που της αξίζει. Ένα απρόσμενο μυστικό ανατρέπει τις ισορροπίες και αλλάζει τα δεδομένα.

Ένα έργο που βάζει στο μικροσκόπιο τη γυναίκα, τις προβληματικές οικογενειακές και κοινωνικές δομές και τα στερεότυπα φέρνοντας αντιμέτωπους δύο κόσμους με όχημα τη σπουδαία  γλώσσα του συγγραφέα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More