Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Δεν αποχωρίζονται λεπτό την κόρη τους Θάλεια!

Πριν από ένα χρόνο και κάτι… η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλη Χατζηαντωνάς πήραν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους την κόρη τους και ένιωσαν απίστευτη χαρά και συγκίνηση. Αυτό το μικρό πλασματάκι άλλαξε όλη τη ζωή τους, έδωσε νόημα στην καθημερινότητά τους (όπως έχει αποκαλύψει η γνωστή ηθοποιός) και έγινε κοινό σημείο αναφοράς τους!

Οι δυο τους μιλούν πάντα με λόγια αγάπης για την Θάλεια τους και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους έχει συναντήσει σε χαλαρές βόλτες και παιχνίδια με την μικρή… Αυτήν, τη φορά, όμως, μπαμπάς και κόρη συνόδευσαν την διάσημη μαμά σε ένα ξεχωριστό event που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι, η ηθοποιός βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη “Μια καρδιά” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και μίλησε για την εμπειρία της ως νέα μανούλα… Η Ζέτα μάλιστα ήταν γεμάτη συγκίνηση καθώς στο πλευρό της είχε και την δική της μανούλα που έσπευσε να της ευχηθεί για την Ημέρα της Μητέρας και μέσω Instagram: “Σ’ ευχαριστώ μαμά μου, που με έφερες στον κόσμο για να φέρω και εγώ με την σειρά μου την Θάλεια! Χρόνια μας πολλά!!!”

Όσο για την ώρα της παρουσίασης, η μικρή κόρη βρέθηκε για λίγη ώρα στον παιδότοπο με τα υπόλοιπα παιδάκια, αλλά γρήγορα επέστρεψε στην αγκαλιά του μπαμπά της, με την Ζέτα Δούκα να μην παίρνει λεπτό τα μάτια της από πάνω της…

Read More

And More