Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Ερωτευμένοι στα μπουζούκια! [pics]

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Η Ζέτα Δούκα και ο αγαπημένος της Μιχάλης Χατζηαντωνάς ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας με την μπέμπα τους Θάλεια και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Και μπορεί το πρόγραμμα και των δυο να είναι απαιτητικό, σίγουρα βρίσκουν όμως χρόνο για ρομαντικές εξόδους.

Αυτήν τη φορά, βέβαια, δεν βγήκαν μόνοι, αλλά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα με αφορμή τα γενέθλια της Ζέτας Δούκα και διασκέδασαν στο Φωταέριο, όπου έκανε πρεμιέρα ο Γιάννης Πλούταρχος. Η γνωστή ηθοποιός που φέτος συνεργάζεται με τον διάσημο Έλληνα ερμηνευτή στο θέατρο και την παράσταση “Γοργόνες & Μάγκες”, βρέθηκε εκεί με την παρέα της και τα social media πήραν “φωτιά”.

Το ζευγάρι μάλιστα, έδειχνε να είναι στα καλύτερά του και να απολαμβάνει το βράδυ, χορεύοντας και διασκεδάζοντας ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μάλιστα, η Ζέτα Δούκα έσβησε την τούρτα της και ήταν αρκετά συγκινημένη! Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρία Κορινθίου με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη αλλά και η Σόφη Πασχάλη, η οποία δεν σταμάτησε να ανεβάζει Instagram Stories από τα γενέθλια της αγαπημένης της φίλης.

Read More

And More