Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Μετακόμισαν στα νότια προάστια!

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Ζέτα Δούκα και ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς σε τρεις μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους, μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΟΚ!”, μόλις μετακόμισαν στα νότια προάστια.
Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” την απαθανάτισε σε βόλτα στη Γλυφάδα και εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει την περίοδο αυτή της εγκυμοσύνης της. “Είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος. Είναι κάτι που όσα και να έχεις στο μυαλό σου, αυτό που ζεις είναι πολύ διαφορετικό. Είναι μια περίοδος που ζω με πολύ ηρεμία, είμαι καλά με τον σύντροφό μου και όλα καλά”, αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα μιλώντας πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της στην κάμερα της εκπομπής “Με το Καλημέρα”.

Η γνωστή ηθοποιός έχει μπει πια στον 6ο μήνα και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη πριν λίγες μέρες όταν άφησε να φανεί η φουσκωμένη κοιλιά της. Ως τότε κανείς δεν γνώριζε κάτι για την εγκυμοσύνη της. Όσο για το φύλο του μωρού; Δεν το γνωρίζει ακόμη, καθώς θέλει να είναι έκπληξη, τόσο για εκείνη, όσο και για τον καλό της.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More