Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Οκτώ χρόνια μαζί μέσα από οκτώ τρυφερές φωτογραφίες

Την επέτειό τους γιόρτασαν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς. Το ζευγάρι το οποίο με τον ερχομό της κόρης του δημιούργησε μια νέα καθημερινότητα με την οικογένειά της, θα μοιραστεί συχνά μαζί μας σχετικά στιγμιότυπα.

Η γνωστή ηθοποιός το περασμένο καλοκαίρι και με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της είχε γράψει χαρακτηριστικά στο instagram: “Είσαι ο πιο γλυκός, αστείος, ευγενικός, αγαπητός, ακέραιος, υποστηρικτικός άντρας που γνωρίζω, πάντοτε παρών στα δύσκολα, με πραγματική διάθεση βοήθειας κατανόησης, που δε διστάζει να βουτήξει στα βαθιά, γιατί έχει πίστη στον εαυτό του, τις δυνάμεις του και όρεξη για προσωπική εξέλιξη. Είσαι ένα ατόφιο διαμάντι και χαίρομαι πολύ που είμαι πλάι σου στην ζωή. Μου μαθαίνεις καθημερινά συντροφικότητα και αλληλεγγύη”.

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς γιόρτασαν τα 8 χρόνια κοινής τους ζωής: “8 χρόνια μαζί σου! Προχωράμε…” έγραψε η ηθοποιός δημοσιεύοντας 8 τρυφερές φωτογραφίες από την αρχή  της γνωριμίας τους, τον ερχομό της κόρης τους και τη σχέση τους μέχρι και σήμερα…

Read More

And More