Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Τριήμερo χαλάρωσης με την μπέμπα τους στο Λουτράκι! [pics]

Ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στο Λουτράκι πέρασε η Ζέτα Δούκα με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηντωνά. Το ζευγάρι απέδρασε από την καθημερινότητα περνώντας ξένοιαστες στιγμές κολυμπώντας και απολαμβάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ στο spa των εγκατάστεων του ξενοδοχείου.

Η ηθοποιός που φέτος την βλέπουμε στο σήριαλ Αrena στο Star, πέρασε τον πιο ευτυχισμένο χρόνο της ζωής της αφού ήρθε στον κόσμο η κορούλα της αλλά και τον πιο κουραστικό αφού μετά τη δουλειά έδινε όλη της την ενέργεια για να φροντίσει τη μπέμπα! Η Ζέτα παρά το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με το μωρό. Ζέτα και Μιχάλης είναι αχώριστοι και κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Ο σύντροφος της ηθοποιού τη στηρίζει σε κάθε της βήμα όπως εξάλλου και εκείνη.

Το Σαββατοκύριακο απόλαυσαν μαζί ώρες χαλάρωσης στο Wyhdham Poseidon Resort μαζί με το μωρό τους που δεν αποχωρίζονται ποτέ και γέμισαν τις μπαταρίες τους για την ερχόμενη δύσκολη εβδομάδα. Στην παρέα ήταν η Σόφη Πασχάλη, η Νίνα Λοτσάρη, η γνωστή πρωταθλήτρια Βασιλική Μηλιούση, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Νίκος Γεωργιαδης.

Τρύφωνας Σαμαράς Βασιλική Μηλλιούση, Σόφη Πασχάλη,Ζέττα Δούκα, Μιχάλης Χατζηαντωνάς, Γιάννης Καζανίδης

Read More

And More