Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Βόλτα με την 10 μηνών κόρη τους στη Γλυφάδα!

Τι κι αν το καθημερινό της πρόγραμμα είναι φορτωμένο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Ζέτα Δούκα κρατά πάντα χρόνο για να περνά αγκαλιά με την μικρή της πριγκίπισσα και τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά. Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί… δείχνουν να είναι full in love.

Ο ερχομός μάλιστα του παιδιού φαίνεται πως έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην καθημερινότητά τους και έχει αλλάξει φυσικά τις προτεραιότητές τους. Η μικρή τους κόρη που έχει κλείσει πια τους 10 μήνες δεν σταματά να τους ξαφνιάζει και να τους κάνει να χαμογελούν κάθε στιγμή.

Τα Σαββατοκύριακά τους μάλιστα είναι αφιερωμένα σε εκείνη και στις κοινές βόλτες τους στα αγαπημένα τους στέκια στα νότια προάστια. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” σε μια από τις βόλτες τους και οι τρεις τους έδειχναν να είναι μια πολύ χαρούμενη οικογένεια. Το ζευγάρι άλλωστε, έχει δείξει πως είναι ενωμένο σε όλα. Πρόσφατα είδαμε και τον Μιχάλη Χατζηαντωνά στο θέατρο Αλκμήνη. Και την πρεμιέρα της παράστασης “Ο Συγγραφέας σου Πέθανε”, που πρωταγωνιστεί η καλή του, η οποία δεν αποκλείεται να κάνει και τηλεοπτικό come back.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού;. Σε δηλώσεις της η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε: “Για να δούμε. Ότι είμαι σε σκέψεις είμαι και θα το ήθελα πολύ αλλά οι συνθήκες. Είναι καλό να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας τα αδέλφια. Ζούμε στην Ελλάδα του σήμερα και δυσκολευόμαστε να τα βγάλουμε πέρα και εμείς”.

Read More

And More