Ζέτα Δούκα: Νιώθει ευτυχία για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της [pic]

Πριν από οκτώ μήνες ήρθε στη ζωή η κορούλα της και άλλαξε τα πάντα για εκείνη. Η Ζέτα Δούκα δηλώνει περήφανη μανούλα και δεν σταματά να διαβάζει και να δίνει συμβουλές και στις άλλες μαμάδες για όσα μαθαίνει για τα μωράκια. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η ευτυχία της που οι φετινές γιορτές θα την βρουν αγκαλιά με το μωρό της και τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία με την μικρή της να μπουσουλάει και να είναι ντυμένη χριστουγεννιάτικα. “Πριν 8 μήνες μου συνέβη αυτό! Και τώρα ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα μας Χριστούγεννα παρέα”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.


Η μικρή της έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα αλλά κάθε φορά η Ζέτα νιώθει το ίδιο περήφανη. “Τα πρώτα του βήματα είναι σπουδαίο γεγονός τόσο για το μωρό σας όσο και για εσάς. Και πρέπει να γίνουν απλά και φυσικά, χωρίς καμία πίεση!”, ανέφερε σε παλαιότερη ανάρτηση η ηθοποιός.

“Όπως για κάθε στάδιο στην ανάπτυξη ενός παιδιού, έτσι και τα πρώτα βήματα έχουν την κατάλληλη από τη φύση στιγμή να πραγματοποιηθούν. Αυτό συμβαίνει συνήθως από την ηλικία των οκτώ μηνών και μετά. Υπάρχουν ανυπόμονα μωρά, που περπατάνε λίγο νωρίτερα και άλλα που τους αρέσει να απολαμβάνουν τις βόλτες τους με βοήθεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι το μωρό σας θα βρει τον τρόπο να σας δείξει ότι θέλει και είναι έτοιμο να περπατήσει κι εσείς έχετε υποχρέωση να σεβαστείτε το χρονοδιάγραμμά του”, πρόσθεσε.

Δες κάποιες ακόμα φωτογραφίες της μικρής της που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Read More

And More