Ζέτα Δούκα: Ποζάρει με το μπικίνι της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς και φίλτρα

Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο με όμορφες στιγμές, η Ζέτα Δούκα επέστρεψε στη βάση της και στις υποχρεώσεις της. Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε φέτος να περάσει τις διακοπές της στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά και φυσικά την μοναχοκόρη τους, Θάλεια. Οι τρεις τους επισκέφτηκαν διάφορες περιοχές του νησιού και χαλάρωσαν απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, βέβαια, πολλοί ήταν οι αγαπημένοι φίλοι τους που πέρασαν μαζί τους μερικές ημέρες και χάρηκαν τις δεκάδες ομορφιές της Κρήτης. Μεταξύ εκείνων ήταν και η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου. Η Ζέτα Δούκα είναι πολύ ενεργή στο Instagram, αφού τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Μπορεί, πλέον, να βρίσκεται στην Αθήνα, όμως η σκέψη της παραμένει στην Κρήτη. Πριν μερικές ώρες, λοιπόν, η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες από τις ανέμελες ημέρες της στο νησί ποζάροντας με το μπικίνι της και δείχνοντάς μας το σώμα της χωρίς ρετούς και φίλτρα. Η Ζέτα Δούκα αν και διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, διαθέτει ένα υπέροχο κορμί.

“My mind is still there…”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Η Ζέτα Δούκα διαθέτει μια υπέροχη σιλουέτα!

Read More

And More