Ζέτα Δούκα: Πρεμιέρα αγκαλιά με τον σύντροφό της, στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης!

Στην τελική ευθεία για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού είναι η Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός μπήκε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και με φουσκωμένη κοιλιά βρέθηκε στο σινεμά με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά. Ο λόγος; Η πρεμιέρα της νέας της ταινίας -πρώτης ελληνικής ταινίας 3D- “Ο Μαγικός Καθρέφτης” που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στον κινηματογράφο “Αθήναιον”.
Με μια εντυπωσιακή δαντελένια μακριά τουαλέτα (σε κυπαρισσί απόχρωση) που άφηνε να φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, η Ζέτα Δούκα δεν σταμάτησε να χαμογελά καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και να κρατά τρυφερά τον καλό της. Μετά το τέλος της ταινίας, μάλιστα, μίλησε με φίλους και συνεργάτες για την ταινία και εισέπραξε τις καλύτερες κριτικές.

Όσο, για την αναμονή της γέννας και την περίοδο αυτή που διανύει… φαίνεται πως δεν αγχώνεται καθόλου. Σε συνέντευξή της στο TLIFE, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα είχε αποκαλύψει: “Όχι, δεν έχω. Δεν βίωσα άγχος, δεν είχα καμιά αγωνία, δεν είχα καμιά μεταβολή στα συναισθήματα και τις συνήθειες μου μέχρι στιγμής. Ως τώρα έχω μια ευλογημένη εγκυμοσύνη. Είμαι καλά, ήρεμη και σκέφτομαι πολύ θετικά. Και φυσικά χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να γίνω μητέρα, τόσο γρήγορα, εύκολα και καλά”.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ για να δεις όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More