Ζέτα Δούκα: Τα λόγια της 5χρονης κόρης της, Θάλειας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Η Ζέτα Δούκα είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά τόσο τις σκέψεις της, όσο και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την οικογένειά της και τους φίλους της.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί και εκείνη συγκλονισμένη όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με τις πυρκαγιές, οι οποίες προκάλεσαν ει ανυπολόγιστες ζημιές.

Έτσι, αυτή τη φορά, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όσα της είπε η κόρη της, Θάλεια βλέποντας παλιές φωτογραφίες από το κινητό της ηθοποιού. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από το χωριό Πλεμενιανά στα Χανιά της Κρήτης, η Ζέτα Δούκα σε νέα ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έγραψε: “Μαμά, να πούμε στη Φαντασία που κάνει αλήθεια κάθε ευχή, να ξανακάνει πράσινο το Καμμένο δάσος. Όπως είναι στη φωτογραφία αυτή. Μπορούμε μαμά;» Τα λόγια της Θάλειας σήμερα το πρωί που βλέπαμε παλιές φωτογραφίες στο τηλέφωνο μου… Μπορούμε άνθρωποι να ξαναπρασινίσουμε τα δάση, να φέρουμε πάλι ψάρια στις θάλασσες, να κάνουμε τον κόσμο βιώσιμο ξανά για τα παιδιά μας; Μπορούμε;;;”.

Ανάμεσα στα μηνύματα που της έστειλαν οι followers της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε χαρακτηριστικά: “Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή”.

Read More

And More