Ζέτα Δούκα: Θυμάται τη μέρα που γέννησε την κόρη της μετά από 26 ώρες στην αίθουσα τοκετού

Η Θάλεια, η κόρης της Ζέτας Δούκα, και του Μιχάλη Χατζηαντωνά, αύριο κλείνει τα 5 της χρόνια και η μαμά Ζέτα θυμήθηκε την ημέρα εκείνη που βρέθηκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει! Η ηθοποιός, περιέγραψε την δύσκολη διαδικασία αφού η διαδικασία του τοκετού, κράτησε 26 ολόκληρες ώρες!

Η Ζέτα δημοσίευσε και τις αναμνηστικές φωτογραφίες που έβγαλε πριν γεννήσει αλλά και μέσα στην αίθουσα τοκετού

Η ηθοποιός έγραψε για εκείνη τη μέρα που θα της μείνει αξέχαστη για πάντα:

“Τέτοια ώρα πριν 5 χρόνια κι έχοντας πάρει ακόμη μια βδομάδα εγκυμοσύνης μέρα την 40η, εκεί που κάναμε αστεία με τον Μιχάλη συγκρίνοντας τις κοιλιές μας, έσπασαν τα νερά μου! Αρον-άρον άρπαξα την τσάντα που είχα ετοιμάσει για το μαιευτήριο, κι αφού τηλεφώνησα στον Ηλία Χιντιπά τον γυναικολόγο μου, ξεκινήσαμε για το Γαία , παίρνοντας στο μεταξύ τηλέφωνα σε γονείς και φίλους να τους ειδοποιήσουμε ώστε να προλάβουν να έρθουν! Εντέλει δεν ήταν τόσο σύντομη , ούτε τόσο εύκολη η γέννα αφού το παιδί, μη αποφασισμένο να ξεμυτίσει , ούτε σωστή θέση είχε πάρει ούτε καλή διαστολή είχα.

Είχα όμως υπομονή και απέραντη υποστήριξη από τους αγαπημένους μου και ιδίως τον Ηλία , που ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή μέχρι να γεννήσω, μετά από 26 ώρες. Παραμονή της γέννησης της Θάλειας, θυμάμαι πάντα το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή στη ζωή και να την αφήνουμε να μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο. Αυτό είναι μεγάλο μάθημα , που θα προσπαθήσω να το διδάξω -όσο το δυνατόν-στη ατρόμητη και ανυπόμονη Κριαρίνα μου που γεννήθηκε σαν αύριο” έγραψε η ηθοποιός για την πιο σημαντική εμπειρία της ζωής της

Read More

And More