Ζέτα Δούκα: Τι κάνει στο σπίτι περιμένοντας τον… πελαργό;

Στην τελική ευθεία για τον τοκετό βρίσκεται η Ζέτα Δούκα και απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης περιμένοντας τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Η γνωστή ηθοποιός που έκανε το Σάββατο πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ με το νέο κύκλο της εκπομπής “Ζω καλύτερα” περιμένει από μέρα σε μέρα το baby boom.

Πώς περνά μέχρι να γεννηθεί όμως, το μωρό της; Χαλαρώνει με βόλτες και περιπάτους με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηαντωνά και διαβάζει παραμύθια ώστε να είναι έτοιμη για το δικό της παιδάκι. Στα χέρια της αυτές τις μέρες έφθασε και η “Σκουφοκοκκινίτσα” (η διαφορετική εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας) της Μαρίνας Γιώτη, που άρεσε πολύ στην μέλλουσα μανούλα.

“Διαβάζοντας τα κλασσικά παραμύθια αλλιώς, προάγουμε την κριτική σκέψη των παιδιών μας, χωρίς να τα διδάσκουμε στερεότυπα από τόσο μικρή ηλικία… Υπέροχη “Σκουφοκοκκινίτσα” της Μαρίνας Γιώτη”, έγραψε η Ζέτα στο Instagram και ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία…

Αμέσως δέχτηκε πολλά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, που την ρωτούσαν πότε γεννά, με εκείνη να απαντά πως περιμένει το μωρό… “από ώρα σε ώρα”!


Read More

And More