Ζέτα Δούκα: Χριστουγεννιάτικη απόδραση στα Τρίκαλα με την κόρη της, Θάλεια – Φωτογραφίες

Μια χειμερινή απόδραση με την κόρη της και αγαπημένους φίλους αποφάσισε να κάνει η Ζέτα Δούκα για τα Χριστούγεννα.

Η ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της λόγω των γιορτών και έτσι έφτιαξε τις βαλίτσες της και μαζί με την κόρη της ταξίδεψαν στα Τρίκαλα.

Πιο συγκεκριμένα, μητέρα και κόρη επισκέφθηκαν το χωριό, Καλόγηροι, το οποίο μάλιστα είχε ντυθεί στα λευκά και έτσι είχαν την ευκαιρία να παίξουν στη φύση και να απολαύσουν το πανέμορφο τοπίο.

Η Ζέτα Δούκα το μεσημέρι του Σαββάτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από την εκδρομή της. 

«Μια ωραία εκδρομή! Μια ανάσα δροσιάς στη θερμή καθημερινότητα της Αθήνας.
Τα Τρίκαλα έχουν την τιμητική τους, ιδίως τις Γιορτές των Χριστουγέννων με τον δημοφιλή μύλο των ξωτικών. Έχουν όμως και υπέροχα τοπία, νερά παντού, βουνά με έλατα χιονισμένα (αν και δεν έχει ρίξει ακόμα το χιόνι που πρέπει), μονοπάτια και χωριά σαν από παραμύθια, που …γέρνουν και σου αλλάζουν την πραγματικότητα όπως την ήξερες!
Έχουν και υπέροχους ανθρώπους, με ζεστά χαμόγελα, σαν τις τηγανίτες που κάνουν για πρωινό, και γλυκά σαν τις γλυκόπιτες. Κι αυτό κάνει κι όλη τη διαφορά. Οι νέοι φίλοι που έρχονται στη ζωή μας και σχεδιάζουμε πότε θα τους ξαναδούμε.

Όπως η Σταυρούλα Ζάμπρα, που έχει τον παραδοσιακό ξενώνα «Ο Σαρακατσάνος» στους Καλόγηρους. Όμορφη ψυχή, όπως και όλοι όσοι συναντήσαμε εκεί. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θα ξανάρθουμε σύντομα.

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και πηγαίνετε μια βόλτα στη φύση. Και παρασύρετε και άλλους φίλους να κάνουν το ίδιο. Επιστροφή τώρα, με γεμάτες μπαταρίες!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Δούκα.

 

 

 

Φωτογραφίες: Instagram

 

 

 

Read More

And More