Ζέτα και Γιώργος στον “Ομορφο Κόσμο” ;

Φήμες, φήμες, φήμες… Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ανθίζουν …πάσης φύσεως τηλεοπτικές φήμες ! Ορεξη να έχεις και κάθε μέρα όλο και κάτι μπορεί να φτάσει στ΄αυτιά σου. Φήμες απο τις οποίες δυστυχώς οι περισσότερες στην πορεία αποδεικνύεται πως δεν έχουν καμία ,μα καμία σχέση με την πραγματικότητα. Φήμες που ανήκουν στην κατηγορία …φήμες – φούμαρα που πωλούνται για μεταξωτές κορδέλες !

Μία τέτοια φήμη ,λοιπόν, μία φήμη που ανήκει στην κατηγορία “φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες” , θαρρώ πως είναι και η φήμη που έφταε σήμερα στ ΄αυτιά μου. Μία φήμη που αφορά στο πρωινό του Mega, το οποίο η αλήθεια είναι πως μας απασχολεί τα μάλλα αυτή την εποχή.

Τι κι αν όλοι θεωρούμε κάτι παραπάνω απο σίγουρο πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα ζουν απο Οκτώβρη στον δικό τους τηλεοπτικό “Ομορφο κόσμο” (αν και αξίζει να αναφέρουμε και πάλι, πως το κανάλι ακόμα δεν έχει πει την τελευταία του λέξη…) ; Αίφνης ένα νέο ντουέτο μπήκε στην κούρσα της διεκδίκησης του πρωινού. Ενα ντουέτο- έκπληξη.

Ενα ντουέτο, το οποίο σαφέστατα και είναι σούπερ ,μόνο που αν με ρωτήσετε, προσωπικά πιστεύω, πως παρά την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει ,στην πραγματικότητα δεν έχει δεχτεί καμία κρούση απο το Mega. Ο λόγος ; Ο λόγος για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Καπουτζίδη, οι οποίοι λέει πολιορκούνται απο το Μεγάλο Κανάλι για να αναλάβουν κι αυτοί να μας σερβίρουν του χρόνου …πρωινό καφέ.

Κάπου εδώ μου έρχεται να πω … “το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;” ,αλλά ας πάει και το παλιάμπελο. Σίγουρα ο Γιώργος και η Ζέτα θα ήταν ίσως η ιδανική λύση στο πρωινό πρόβλημα του Mega ,όμως, τι να κάνουμε που συνήθως τα όνειρα δεν βγαίνουν αληθινά…

Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως η Ζέτα πρώτον και δεν θέλει να κάνει πρωινό (το έχει δηλώσει καλέ το κορίτσι …) και δεύτερον έχει και συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1… Ομως, τι να κάνω που δεν μπορώ να μην υποκύψω στον πειρσσμό και σας μεταφέρω το τηλε-κουτσομπολιό της ημέρας !

Read More

And More