Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντά αν θα γίνει νονά στα μωρά της Ρούλας Ρέβη και μιλά για το γάμο της με τον Μιχάλη!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γρηγόρης Βαλτινός, που «Ήρθαν για να μείνουν» για δεύτερη σεζόν στο «Ιλίσια», ποζάρουν για το περιοδικό YOU και μιλούν για όλα. Οι δυο τους έχουν ταιριάξει τόσο πολύ που μετά το τέλος των παραστάσεων αναζητούν τρόπους για να παρατείνουν τη συνεργασία τους. Η χημεία τους είναι τόσο δυνατή που εκτός από θεατρικό ζευγάρι θα μπορούσαν να είναι και ζευγάρι στη ζωή.

Μόνο που η Ζέτα έχει βρει ήδη το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τα δημοσιεύματα έσπευσαν μάλιστα να τους παντρέψουν και η ίδια ξεκαθαρίζει τα πράγματα μιλώντας στο περιοδικό.

/

Το θέατρο το αγαπάς πολύ! Θεωρείς πως σε έχει αγαπήσει το ίδιο;
Τα έχουμε πάει καλά απλώς πιστεύω ότι ακόμα υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν. Όσο αποκτώ εμπειρίες κι όσο κάνω συνεργασίες έχω πιο πολλή όρεξη για να δοκιμαστώ και σε άλλα πράγματα στο θέατρο, πιο εύκολα, μάλιστα, κι από την τηλεόραση.

Μέσα σου αισθάνεσαι ηθοποιός ή παρουσιάστρια;
Ηθοποιός, αλλά αυτή την απορία δεν την είχα ποτέ με τον εαυτό μου.

Οι επιτυχίες σου μέχρι στιγμής έχουν έρθει από την παρουσίαση και όχι από κάποιο σίριαλ…
Η προβολή έχει έρθει από την παρουσίαση! Απλώς για μένα δεν τέθηκε ποτέ το θέμα να τα βάλω σε μια ζυγαριά και να πω «είμαι παρουσιάστρια ή ηθοποιός». Ήταν πολύ σαφή τα όρια. Και η παρουσίαση μού βγαίνει αβίαστα, μόνο σε πράγματα που έχω συνηθίσει να κάνω.

Πρωινό θα έκανες; Γιατί κατά καιρούς σού έχουν κάνει προτάσεις…
Τα τελευταία χρόνια έχω σχεδόν κάθε χρόνο μία πρόταση για καθημερινό και κυρίως για πρωινό. Κάνοντάς το σημαίνει ότι ανοίγω πάρα πολύ τα όριά μου και επειδή δεν ήταν και όνειρο ζωής, δεν το τολμώ. Το να είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση πιο πολύ μου προκαλεί φόβο. Δεν θέλω την καθημερινή έκθεση. Η TV είναι ένα μέσο πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ χρήσιμο αλλά μπορεί να γίνει και πάρα πολύ επικίνδυνο. Ειδικά όταν είσαι σε εκπομπές τύπου lifestyle, λίγο αόριστες, που πρέπει κάθε μέρα να λες και την γνώμη σου…

/

Αν και κάθε χρόνο βομβαρδίζεσαι από προτάσεις, εσύ παραμένεις επιλεκτική λες και πρόκειται για χόμπι και όχι για δουλειά…

Δεν μπορώ να μη δουλέψω γιατί το κάνω από 13 ετών και έχω μάθει να μην εξαρτώμαι από κανέναν. Μπορώ, όμως, να ζήσω και με λίγα. Άλλωστε, έχοντας περάσει μία δεκαετία που δούλευα από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί –κοιμόμουν 3 ώρες κάθε βράδυ– έχω απομυθοποιήσει κάποια πράγματα. Δεν αξίζει να δουλεύεις τόσο. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που ξυπνούσα σε πανικό για το τι είχα να κάνω και αυτό με παίδεψε πάρα πολύ.

Έχεις αρνηθεί πολλά χρήματα;
Ναι, ειδικά για εκπομπή. Είναι και θέμα στόχων αυτό.

Εντός χώρου ποιοι είναι οι φίλοι σου;
Ο Νίκος (σ.σ. Μουτσινάς) είναι φίλος μου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ρούλα Ρέβη… Μια παρέα που εδώ και 8-9 χρόνια είμαστε αχώριστοι.

Με τον Καπουτζίδη ήταν μια φιλία που χάλασε;
Όχι, με τον Γιώργο περάσαμε επίσης μία τετραετία που ήμασταν σχεδόν σαν αδέλφια. Μετά απλώς τα έφερε αλλιώς η ζωή και οι υποχρεώσεις μας. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και σαν άνθρωπο και σαν μυαλό. Αυτά τα πράγματα δεν ακυρώνονται επειδή δεν κάνεις την παρέα που έκανες με τον άλλον κάποτε. Πλέον τον στηρίζω με έναν άλλο τρόπο χωρίς να είμαι δίπλα του. Κι επίσης δεν ξεχνώ την πόρτα που μου άνοιξε τόσο γενναιόδωρα σε αυτήν τη δουλειά με το «Παρά Πέντε». Αυτό το δώρο δύσκολα σ’ το κάνει κάποιος. Όπως πολύ μεγάλο δώρο μού έκανε και ο Γρηγόρης Βαλτινός όταν μου πρότεινε αυτό το έργο και αυτόν το ρόλο και ο τρόπος που χειρίστηκε στην σκηνή την σχέση μας και την εμπειρία του… Όλο αυτό δεν μπορώ να μην του το αναγνωρίσω.

Γνωριζόσασταν πριν με τον Γρηγόρη;

Όχι. Με πήρε τηλέφωνο, κάναμε μια συνάντηση και η αλήθεια είναι ότι από το δεύτερο ραντεβού και μετά –γιατί στο πρώτο ήμουν λίγο ντροπαλή– ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Με τον Γρηγόρη πειραζόμαστε, έχουμε κοινό χιούμορ, κοινή τρέλα γι’ αυτήν τη δουλειά, ταιριάζουμε πάρα πολύ…

/

Έχεις έναν μοναδικό τρόπο παρότι σε κυνηγάνε να προστατεύεις την σχέση σου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Προσπαθώ. Έχω θυσιάσει λίγο την επαφή με τον έξω κόσμο και έχω κλειστεί μέσα σε ένα σπίτι!

Σε ενοχλεί αυτό;
Έχω μάθει να ζω έτσι πια. Όπως κι όταν ήμουν 17 χρόνων όταν αποφάσισα ότι δεν θα ξαναφάω τηγανητές πατάτες. Πλέον δεν θυμάμαι τη γεύση τους! Δεν υπάρχει καν σαν επιθυμία.

Είσαι από τις λίγες του χώρου που έχεις προσπαθήσει τόσο πολύ γι’ αυτό!
Έχω προσπαθήσει και προσπαθώ πάρα πολύ να διαφυλάξω ένα μικρό κομμάτι προσωπικής ζωής που πιστεύω ότι το δικαιούμαι.

Σε έχει κουράσει όλη αυτή η συζήτηση; Πότε θα παντρευτείς, πότε θα κάνεις παιδί;
Πάρα πολύ. Μέχρι τα 18 είχα στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά. Μεγαλώνοντας, όμως, και φεύγοντας από τους γονείς μου άλλαξαν λίγο όλα αυτά στο κεφάλι μου. Τώρα είμαι εντελώς απέναντι.

Λόγω μόδας;
Όχι, το θέμα του γάμου δεν με απασχολεί. Το παιδί είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Δεν πιστεύω ότι ζούμε σε μια εποχή που αν δεν παντρευτείς μένεις στο ράφι ή είσαι δαχτυλοδεικτούμενη! Ευτυχώς τα έχουμε ξεπεράσει αυτά όλα.

Αν έκανες παιδί, θα παντρευόσουν;

Δεν ξέρω. Θα το σκεφτόμουν.

Παντρεύεστε με τον Μιχάλη και θα έχετε κουμπάρα τη Βίσση;
Αν ρωτάς ό,τι γράφεται θα κάτσουμε εδώ χρόνια!

Η Ρούλα Ρέβη γέννησε, πήγες να τη δεις;
Εννοείται πως ήμουν εκεί και θα είμαι πάντα!

Και νονά;
Αυτό δεν το έχουμε συζητήσει αλλά όταν με κάποιους ανθρώπους δένεσαι, δεν χρειάζεσαι την επισημοποίηση. Κι επειδή έχω βαφτίσει τα παιδιά δύο κολλητών μου, έχω συνειδητοποιήσει πως με αυτήν τη δουλειά δεν μπορείς να είσαι καλή νονά, οπότε δεν το προτείνω…

/

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More