Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντάει για τον αν θα συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην τηλεόραση! Video

Είναι επίσημο πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 έρχεται στον Ant1, το πρωτοποριακό «The Final Four». Πρόκειται για τον απόλυτο διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τα μουσικά talent shows. Παρουσιάστριά του όλα δείχνουν πως θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθούν, σύντομα. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να κάθεται σε μία από τις καρέκλες των κριτών!

Αν συμβεί αυτό θα είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι θα συνεργάζεται τηλεοπτικά! Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια σε ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή της περιοδεία με την παράσταση “Δον Ζουάν” παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και απάντησε για το αν θα συνεργαστεί ή όχι με τον σύντροφό της.

“Η αλήθεια είναι ότι μου έχει γίνει η πρόταση πριν από αρκετό καιρό. Στο μεσοδιάστημα ξεκίνησα περιοδεία και δεν γνώριζα αν τελικά θα γίνει. Τελικά θα γίνει! Ακόμη δεν έχω προλάβει να πάω στο κανάλι να συζητήσω τα υπόλοιπα… Το αν είναι ο Μιχάλης είναι καθαρά δική του απόφαση και δεν εμπλέκομαι σε αυτά. Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δεν απαντώ. Μετά από τόσα χρόνια είμαστε και οι δύο επαγγελματίες και αν συμβεί θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε”, απάντησε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο:

Μια συνεργασία… με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα είναι εκείνη της Ζέτας και του Μιχάλη.

Read More

And More