Ζέτα Μακρυπούλια : Αποκάλυψε τους λόγους που είπε το μεγάλο “όχι” στο “Dancing”! Ποια είναι η γνώμη της για την Δούκισσα;

Το ρολόι έδειξε… “Νικ ο ΄κλοκ” και η βραδινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής φόρεσε τα… καλά του και υποδέχτηκε στο πλατό την πολύ καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ναι, η λαμπερή Ζέτα παρά τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί αυτό τον καιρό για να εμφανιστεί σε διάφορες εκπομπές – ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται παρακαλώ και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη – τελικά αποφάσισε την πρώτη της αποκλειστική, τηλεοπτική συνέντευξη για φέτος, να την χαρίσει στον Νίκο.

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε, η Ζέτα μίλησε για πρώτη φορά και για την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από το “Dancing”, όπως επίσης και για την… διάδοχό της, Δούκισσα Νομικού! Ποιοι ήταν ,λοιπόν, οι λόγοι που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το Κυριακάτικο σόου του ΑΝΤ1;

«Θέλω να ξεκαθαρίσω και ένα θέμα ακόμα, επειδή το αυτάκι μου πήρε κάποια πράγματα που λέγονται για τα οικονομικά κλπ. Η αλήθεια είναι ότι λειτουργώ σαν άνθρωπος με βάση το συναίσθημα και όχι το χρήμα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου στην επαγγελματική μου πορεία και το έχω αποδείξει, ειδικότερα αφού μπήκαμε στην οικονομική κρίση.

Παύω να λειτουργώ με βάση το συναίσθημα και λειτουργώ με βάση το χρήμα μόνο όταν αντιλαμβάνομαι ότι έχει χαθεί το συναίσθημα από την απέναντι πλευρά. Εκεί λίγο επανέρχομαι και λέω ότι στην δουλειά δεν πρέπει να έχει τόσο σημαντική θέση το συναίσθημα»,δήλωσε με νόημα η Ζέτα και έσπευσε να συμπληρώσει :

«Όπως καταλαβαίνεις ,λοιπόν, από αυτά που σου είπα και πιο πριν, ο λόγος που δεν είμαι στο Dancing δεν είναι τίποτα άλλο, παρά το θέατρο. Ήταν μια μεγάλη αγάπη και έπρεπε να διαλέξω. Το Dancing το αγάπησα πάρα πολύ σαν εκπομπή, μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα. Φέτος, όμως, επειδή υπήρξε μια ανασφάλεια σχετικά με τον χρόνο και το αν θα προλάβουμε, δεν ήθελα να δημιουργήσω στο κανάλι αυτή την ανασφάλεια και δεν ήθελα να την έχω κι εγώ.

Αυτό που πάω να κάνω φέτος στο “Παλλάς” είναι έρωτας και όταν είμαι ερωτευμένη θέλω να είμαι εκεί. Δεν μου ήταν εύκολο να πάρω αυτή την απόφαση. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο γιατί ήταν μια εκπομπή που την ξεκίνησα από την αρχή και τη χτίσαμε όλοι μαζί, λιθαράκι λιθαράκι. Ήταν μια εκπομπή που αγαπήθηκε πάρα πολύ… Ακόμα και τον κόσμο που έπρεπε να χαιρετήσω δεν ήταν εύκολο…Έκλεισε ένας κύκλος».

Οσο για το ποια είναι η γνώμη της για την διάδοχό της Δούκισσα Νομικού;
“Η Δούκισσα είναι ένα νέο κορίτσι πολύ όμορφο, έχει εμπειρία και πιστεύω θα τα καταφέρει. Έχει πίσω της μια πολύ δυνατή ομάδα που θα τη βοηθήσει…”

Read More

And More