Ζέτα Μακρυπούλια: Απόλαυσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη μοναδική συναυλία που έδωσε στην Τεχνόπολη! [pics]

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου. Και οι δύο “μαζί σαν ένα” με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην φετινή ιδιαίτερη συγκυρία και σεβόμενοι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου, οι δυο καλλιτέχνες έδωσαν μία μοναδική συναυλία -αποκλειστικά για καθήμενους- στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ανάμεσα στο κοινό που απόλαυσε τους δύο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Μελίνα Ασλανίδου επί σκηνής ήταν και η Ζέτα Μακρυπούλια. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του αγαπημένου της, για τον οποίο αποτελεί στήριγμα. Ντυμένη casual αλλά πάντα chic, χαλαρή και ευδιάθετη, διασκέδασε με την παρέα της και δεν σταμάτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς να σιγοτραγουδά τις επιτυχίες του.

Η Ζέτα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί στα παρασκήνια με τον πρόεδρο της Τεχνόπολης και οδοντίατρο των celebrities Κωνσταντίνο Δέδε, αλλά και με τους και τους καλούς της φίλους Θανάση Αλευρά, Γιώργο Δάσκαλο, Ευγενία Σαμαρά και Γιάννη Ποιμενίδη.

Δες τις φωτογραφίες:

Ζέτα Μακρυπούλια-Κωνσταντίνος Δέδες

Δάσκαλος-Αλευράς-Σαμαρά-Ποιμενίδης-Δέδες-Μακρυπούλια

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More