Ζέτα Μακρυπούλια: Απόλαυσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πρεμιέρα του! [pics]

Το «Hotel Ερμού» υποδέχτηκε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Μελίνα Ασλανίδου. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του μοναδική και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, έκαναν πρεμιέρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον πεζόδρομο της οδού Ερμού.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με μουσική, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μία ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και θεωρούνται «διαμάντια» και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα, γνωρίζει πως να κάνει πόλο έλξης το κάθε της live.

Το “παρών” στην πρεμιέρα τους έδωσε πλήθος κόσμου, που διασκέδασε με τις επιτυχίες τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί, μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία απόλαυσε τον σύντροφό της επί σκηνής και τον καταχειροκρότησε, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πώς είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Με casual chic look, η παρουσιάστρια πόζαρε χαμογελαστή κατά την άφιξή της στο μαγαζί, έχοντας στο πλευρό της τους δύο κολλητούς της φίλους, Θανάση Αλευρά και Γιώργο Δάσκαλο.

Δες τις φωτογραφίες:

Γιώργος Δάσκαλος – Ζέτα Μακρυπούλια – Θανάση Αλευράς

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More