Ζέτα Μακρυπούλια – Αποστόλης Τότσικας: Παρουσιαστές στη λαμπερή βραδιά των βραβείων “M. Figaro Cyprus”! [pics,vid]

Mια λαμπερή βραδιά έζησαν χθες στην Κύπρο στα καθιερωμένα πλέον βραβεία του “Μadame Figaro Cyprus“! Παρουσιαστές της βραδιάς η απαστράπτουσα Ζέτα Μακρυπούλια και ο γοητευτικός Αποστόλης Τότσικας! Ο σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διακρίθηκαν και διέπρεψαν όλες αυτές που προσέφεραν και αξίζουν την αγάπη και την στήριξη.

Υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς! Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, δημοσιογράφοι, αθλήτριες, δημιουργοί/εικαστικοί, επιστήμονες/ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες/επιχειρηματίες και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου τόσο με την ολόσωμη χρυσή φόρμα που επέλεγε όσα και με το κόκκινο μίντι φόρεμά της! Η Νατάσα τραγούδησε στη σκηνή μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη ενώ αίσθηση έκανε και η παρουσία στη σκηνή της Μιρέλας Πάχου! Αισθητή φυσικά έγινε και η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου! Δες φωτογραφίες και βίντεο από την βραδιά

 

Read More

And More