Ζέτα Μακρυπούλια – Αποστόλης Τότσικας: Τι κάνουν πριν την πρεμιέρα τους!

Πρεμιέρα στο θέατρο Γκλόρια με την παράσταση “Ιδιωτικές ζωές” του Νόελ Κάουαρντ κάνουν απόψε ο Αποστόλης Τότσικας και η Ζέτα Μακρυπούλια και ήδη βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών. Οι δυο φίλοι που θα συναντηθούν φέτος επί σκηνής σε μια ξεχωριστή παράσταση δεν σταματούν τις φάρσες και τα αστεία και ανυπομονούν για τη μεγάλη πρεμιέρα. Κοντά τους φυσικά και η σύζυγος του Αποστόλη και κολλητή της Ζέτας, Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος βρέθηκε χθες στη γενική πρόβα της παράστασης και ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από τα παρασκήνια γράφοντας: “Οι ηθοποιοί είναι κάτι πλάσματα παλαβά και αξιολάτρευτα στη γενική στο ΓΚΛΟΡΙΑ”.

Η παράσταση, πάντως, κάνει πρεμιέρα απόψε και τόσο ο Αποστόλης Τότσικας όσο και η Ζέτα Μακρυπούλια περιμένουν τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού…

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Έλιοτ και η Αμάντα παντρεύονται και σύντομα χωρίζουν. Μετά το διαζύγιο, παντρεύονται νέους συντρόφους και ξεκινώντας την καινούργια τους ζωή φεύγουν για τον μήνα του μέλιτος. Θα ξανασυναντηθούν όμως, αφού τυχαία επέλεξαν τον ίδιο προορισμό και το ίδιο ξενοδοχείο γι’ αυτό το μοναδικό ταξίδι. Αυτή η σύμπτωση θα αναθερμάνει την θυελλώδη σχέση τους προκαλώντας μια σειρά από κωμικοτραγικά και επικίνδυνα επεισόδια μεταξύ των τεσσάρων συζύγων.

Η απολαυστική ρομαντική κομεντί “Ιδιωτικές Ζωές” του Νόελ Κάουαρντ κάνει πρεμιέρα στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Γκλόρια, με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Αποστόλη Τότσικα, τον Μιχάλη Οικονόμου, την Έφη Γούση, τη Γεωργιάννα Νταλάρα, την Αμαλία Αρσένη, τον Γιώργο Παπαπαύλου και τον Παναγιώτη Σούλη. Η μετάφραση, η δραματουργική επεξεργασία και η σκηνοθεσία είναι του Αλέξη Ρίγλη.

Read More

And More