Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι ο λόγος που θα ταξιδέψει στην Κύπρο! [pics]

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στην Κύπρο και ο λόγος δεν είναι… ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία διανύει μία από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές περιόδους στην επαγγελματική της ζωή, θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς της κυπριακής έκδοσης του περιοδικού Madame Figaro. Ο θεσμός, που φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια, θα αναδείξει και αυτή τη χρονιά, μέσα από μία λαμπερή εκδήλωση στις 16 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, τις γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν.

Η όμορφη Ζέτα δεν θα ταξιδέψει μόνη της, αλλά συμπαρουσιαστής σ’ αυτά τα βραβεία θα είναι και ο στενός της φίλος και καλός της συνάδερφος, Αποστόλης Τότσικας. Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούν και ανυπομονούν να ανέβουν στη σκηνή και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

“Πάντα κατεβαίνω με χαρά στην Κύπρο, αυτήν τη φορά όμως κατεβαίνω νιώθοντας μεγαλύτερη ασφάλεια εξαιτίας του γεγονότος ότι πλέον υπάρχει μια οικειότητα, τόσο με τον θεσμό όσο και με σας και με το νησί. Έχω ξαναπεί άπειρες φορές ότι κατεβαίνω από 15 χρονών στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους, οπότε έχω δεθεί με πολύ κόσμο κι έτσι κάθε φορά που μου γίνεται μια πρόταση είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που θα παρουσιάσω τα βραβεία της Madame Figaro και η πρώτη που θα βρίσκομαι στη σκηνή με τον φίλο μου τον Αποστόλη, τον οποίο γνωρίζω 15 χρόνια μέσα από τις δουλειές μας, αλλά και από την προσωπική σχέση που έχουμε αναπτύξει. Με τον Αποστόλη έχουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας κι έτσι δεν θα χρειαστεί να σπάσουμε τον οποιοδήποτε πάγο που ενδεχομένως να υπήρχε σε άλλη περίπτωση”, δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο κυπριακό περιοδικό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Κύπρο, καθώς αποτελεί τον τόπο καταγωγής του συντρόφου της. Εκείνη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ταξιδεύουν αρκετά για το νησί της Αφροδίτης, με σκοπό να επισκεφτούν την οικογένεια του δημοφιλή καλλιτέχνη.

Read More

And More