Ζέτα Μακρυπούλια: “Δεν χωράνε πρέπει στον έρωτα!”

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο “Έθνος της Κυριακής”, όπου μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, το “Dancing with the stars”, την απιστία και τον έρωτα.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει one night stand, αλλά αν το επιθυμούσε θα είχε ενδώσει, αφού “ό,τι θέλει ο εγκέφαλος θα πρέπει να το κάνει πράξη”. Παράλληλα, είπε πως είναι πολύ πιστή στις σχέσεις της και ότι παρόλο που την ενοχλεί το κυνηγητό των παπαράτσι, το έχει συνηθίσει.
Η προσωπική μου ζωή αφορά μόνο εμένα. Το τι κάνω όταν δεν δουλεύω και όταν σβήνουν οι προβολείς δεν αφορά κανέναν άλλον”, τόνισε και πρόσθεσε πως έχει αρχίσει να αντέχει τους παπαράτσι. “Το αντέχω γιατί βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Τι να κάνω δηλαδή; Παύω να δίνω όση σημασία έδινα παλαιότερα και ζω τη ζωή μου”, υπογράμμισε.
Μιλώντας για την απιστία, η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε το εξής: “Αν απιστήσει κάποιος επέρχεται ρήξη στη σχέση και δεν υπάρχει επιστροφή στη συνέχεια… Αυτός που θα απιστήσει μια φορά θα το ξανακάνει. Πόσο μάλλον όταν ξέρει ότι τον έχεις συγχωρέσει”. Ενώ, πρόσθεσε πως η ίδια μέχρι στιγμής ήταν πιστή στις σχέσεις της.
Ποια είναι, όμως, η γνώμη της για τα “one night stand”;
Δεν έχω κάνει. Δεν μου γεννήθηκε στον εγκέφαλο τέτοια ανάγκη. Αν είχα την επιθυμία θα το έκανα και δεν θα με εμπόδιζε κάτι να το τολμήσω. Ξέρεις γιατί; Γιατί η βασική μου αρχή είναι πως ό,τι θέλει ο εγκέφαλος πρέπει να το κάνει”, δήλωσε και πρόσθεσε: “Στον έρωτα δεν χωράνε πρέπει”.
Τέλος, όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η ίδια ξεκινά παραστάσεις στο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη “Τυφλοσούρτης”, περιμένει στα τέλη του Δεκέμβρη την προβολή της νέας της ταινίας “Ζητείται ψεύτης” και ετοιμάζεται για το “Dancing with the stars”. H ίδια σημείωσε, μάλιστα, πως η προετοιμασία για το “Dancing” προχωρά κανονικά.

Read More

And More