Zέτα Mακρυπούλια: “Είμαι έτοιμη να ανοίξω ένα κύκλο που θα λέγεται παιδί”

“Sugar”, θα είναι ο νέος ρόλος της ζωής της! Η Ζέτα Μακρυπούλια, ζει και αναπνέει με το σέξι, γλυκό και ερωτεύσιμα αφελές attitude της ηρωίδας της, στο μιούζικαλ “Μερικοί το Προτιμούν Καυτό”, που θα ανέβει στις αρχές Νοεμβρίου στο Παλλάς!

Η ηθοποιός – παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό People για το μιούζικαλ που ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει, τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού της που καμία κάμερα δεν μπορεί να δείξει.

“ Ήταν δύσκολο κατά τη διάρκεια της περιοδείας να προσέχω τη διατροφή μου και να κόψω το κάπνισμα, αλλά για τη “Sugar” άξιζε τον κόπο. Μπορώ να γίνω στρατιώτης, όταν κάτι μου αρέσει κι έχω ενθουσιασμό. Το περιμένω εναγωνίως το μιούζικαλ, ήταν όνειρό μου να κάνω μια τέτοια δουλειά. Δουλεύω πολύ για αυτό, νιώθω μεγάλη ευθύνη, και γιατί θα δουλέψω με τον Σταμάτη Φασουλή, τον οποίο θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπο, αλλά και γιατί θα ανέβει σε ένα πολύ μεγάλο θέατρο, όπως είναι το Παλλάς, όπου πρέπει να προσέξεις κι άλλα πράγματα, ώστε να σε βλέπει κι εκείνος που κάθεται στην τελευταία σειρά…

Πολλές φορές, ατά τη διάρκεια της ημέρας, φέρνω στο μυαλό μου τη “Sugar”. Κοιμάμαι και ξυπνάω μαζί της. Την έχω λατρέψει. Αυτό το κορίτσι έχει έρθει στη ζωή με ένα στόχο, τον οποίο δεν αλλάζει για κανένα λόγο. Είναι μια γυναίκα δοσμένη στα ερωτικά της, ενώ τα επαγγελματικά της, όπου έχει ταλέντο, τα κάνει απλώς για να τα κάνει. Πάντα την πατάει, καθώς ερωτεύεται αυτούς που δεν πρέπει, αλλά δεν κάνει κάτι για να αλλάξει όλο αυτό. Ζει σε ένα δικό της κόσμο, αλλά είναι τόσο ευτυχισμένη μέσα σε αυτόν.

Έχει μια τρομερή αθωότητα, που μπορεί να μοιάζει με αφέλεια, αλλά δεν είναι ανόητη. Πλάσμα θετικό και γελαστό, αλλά και πολύ σέξι, χωρίς να το γνωρίζει. Δεν είναι προκλητική ούτε χυδαία. Απλά το ΄χει, χωρίς να το ξέρει. Τόσο πολύ τρελαίνομαι μαζί της, που κάποιες αντιδράσεις πια στη ζωή μου δεν είναι δικές μου, αλλά πράγματα που ψάχνω για αυτήν.”

Η Ζέτα και ο Μιχάλης αυτή τη χρονιά που έρχεται θα ζουν σε ένα σπίτι που θα “χορεύει” κανονικά σε ρυθμούς μιούζικαλ, αφού και εκείνος θα πρωταγωνιστεί στο Annie, που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού…

“Ο Μιχάλης έχει ξανακάνει μιούζικαλ, παλιά, στην Κύπρο. Είναι κάτι που αγαπάει ιδιαίτερα, αφού εμπεριέχει το τραγούδι. Πράγματι, θα είμαστε υπό ρυθμούς μιούζικαλ στο σπίτι.

Για αρχή δεν σκεφτόμαστε να ζητήσει ο ένας βοήθεια από τον άλλον, γιατί υπάρχει και μια συστολή. Γνώμες φυσικά και ανταλλάσσουμε, αλλά, σε αρχικό στάδιο, θα κάνει ο καθένας μόνος τις πρόβες του κι όταν αισθανθούμε έτοιμοι, ίσως αφήσουμε ο καθένας τον άλλον να βοηθήσει εκεί που έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Πάντως, μη φανταστείς ότι ζούμε στο Μέγαρο Μουσικής. Άνθρωποι είμαστε κι εμείς, στο σπίτι είμαστε κανονικό ζευγάρι. Πρόβες κάνουμε εκτός σπιτιού!”

/

Αν της έδιναν ένα λευκό χαρτί και της ζητούσαν υποθετικά να αποτυπώσει τον σύντροφό της, τι θα ζωγράφιζε;
“Για να τον αποτυπώσω, θα επικεντρωνόμουν στη θάλασσα, καθώς εμπεριέχει πολλά πράγματα. Το βυθό, που είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι ανεξερεύνητο. Την ηρεμία, την επιβλητικότητα, τον ορίζοντα, τη φορτούνα, την τρικυμία.

Στη θάλασσα θέλεις να κολυμπήσεις, όμως το δυνατό κύμα μπορεί να σε καταπιεί. Ναι στη θάλασσα θα επέμενα, γιατί και ο Μιχάλης κι εγώ έχουμε όλα τα στοιχεία μας γι΄αυτό και ταιριάζουμε. Αν η θάλασσα ήταν μόνο λαδιά, δεν θα μου άρεσε,” και συνεχίζει… “Σε ένα γενικό πλαίσιο, θα σου έλεγα ότι ο Μιχάλης είναι μια πολύ μεγάλη και σημαντική συνάντηση στη ζωή μου. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο το ότι είμαστε μαζί. Το γιατί αλλά και το τι έχω ανακαλύψει για μένα μέσα από αυτή τη σχέση, το πώς έχουμε δεθεί και τι έχουμε κοινό είναι θέματα προσωπικά, για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω. Ούτε στη συμβίωσή μας πιέστηκα. Ακόμη και πράγματα που, αν τα έκανε κάποιος άλλος με ενοχλούσαν, αν τα κάνει ο Μιχάλης, δεν με πειράζουν, έχω ήπιες αντιδράσεις. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Ίσως είναι αυτό που λέμε ταίριασμα.”

Το θέμα του γάμου την νοιάζει…” Το ότι δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω κάνει παιδί, ασυναίσθητα το έχω αποτρέψει εγώ να συμβεί. Είχα, ανέκαθεν, ένα φόβο και για το γάμο και για τα παιδιά. Εξάλλου τυπικότητες και χαρτιά είναι ο γάμος.

Αυτή τη στιγμή ζω σαν παντρεμένη. Κι αν θέλω να κάνω ένα beach party για τους φίλους μου, το κάνω και αύριο κιόλας χωρίς καμία αφορμή. Το τελευταίο εξάμηνο, ωστόσο, το θέμα του παιδιού είναι ένα κομμάτι που έχει αρχίσει να ανοίγει μέσα μου. Το βλέπω πιο θετικά, το νιώθω ως μελλοντικό σχέδιο. Σαφώς και παίζει ρόλο το να είσαι με έναν άνθρωπο, ο οποίος σε εμπνέει για να κάνεις παιδί.

Έχω και εγώ, όμως, ολοκληρώσει μέσα μου κάποιους κύκλους, έχω ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ηρέμησα με τις φοβίες μου, είδα ποια είναι τα σημαντικά και ποια όχι, νιώθω πιο έτοιμη πλέον. Η αίσθηση της ευθύνης της μητρότητας υπάρχει πάντα και, όσο μεγαλώνεις, μεγαλώνει και αυτή. Επειδή, λοιπόν, έχω φτάσει σε ένα σημείο που και τη ζωή μου τη χαίρομαι αλλιώς και τη δουλειά μου την έχω κατατάξει μέσα μου, είμαι έτοιμη να ανοίξω ένα κύκλο που θα λέγεται παιδί”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More