Ζέτα Μακρυπούλια: Έτσι περνά τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών διακοπών της στη Κύθνο! [pics]

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, το «Rouk Zouk» επιστρέφει για 4η χρονιά στον ANT1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι του πιο ανατρεπτικού τηλεπαιχνιδιού. Φέτος, το «Rouk Zouk» πιάνει δυναμικά το νήμα από εκεί που το άφησε, και ξεκινά πανηγυρικά με την πολυαναμενόμενη εβδομάδα πρωταθλήματος η οποία δεν πραγματοποιήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας, για να αναδείξει τη νικήτρια ομάδα της προηγούμενης σεζόν. Μετά την εβδομάδα του πρωταθλήματος, το «Rouk Zouk» συνεχίζει με καινούριες ομάδες, ξεκαρδιστικές στιγμές, πολλά πειράγματα, και φυσικά με απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια που κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση.

Μέχρι τότε, η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός ξεκουράζεται και γεμίσει τις μπαταρίες της, σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά, την όμορφη Κύθνο. Παρέα με τον κολλητή της φίλο, Θανάση Αλευρά, απολαμβάνει μια ανέμελη καθημερινότητα μακριά από τη ρουτίνα της πρωτεύουσας και ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά, για μια τηλεοπτική σεζόν που αναμένεται να είναι διαφορετική και πιο δύσκολη από τις προηγούμενες.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες, δείχνοντας πώς τα περνά τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Όπως θα δεις, η οικοδέσποινα του «Rouk Zouk» κυκλοφορεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο νησί, δεν σταματά να εξερευνά τις ομορφιές του τόπου, αλλά και να επισκέπτεται απόμερες παραλίες και να χαλαρώνει δίπλα στη θάλασσα,

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More