Ζέτα Μακρυπούλια: Γιόρτασε τη γιορτή της στο… μπαλκόνι της! [pic]

Ενάμισι μήνα καραντίνας και εξακολουθούμε να μένουνε στα σπίτια μας για την προστασία τόσο της δικής μας υγείας όσο και των ευπαθών ομάδων. Η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στο σπίτι της και περνά αυτές τις ιδιαίτερες μέρες μαζί με τον επί χρόνια σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει ένα μικρό διάλειμμα από όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αφού τα γυρίσματα έχουν σταματήσει για προληπτικούς λόγους. Η οικοδέσποινα του “Ρουκ Ζουκ” διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μέσα στην καραντίνα.

Σήμερα, η Ζέτα (Ζωή) Μακρυπούλια έχει την ονομαστική της γιορτή και πολλοί είναι εκείνοι που της έστειλαν διαδικτυακά τις ευχές τους. Θέλοντας να τους ευχαριστήσει η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία αποκαλύπτοντας ότι γιορτάζει την γιορτή της στο μπαλκόνι χαζεύοντας τα λουλούδια της.

“Είπα να βάλω ένα κόκκινο κραγιόν, να σας ευχαριστήσω για τις ευχές! Γιορτή στο μπαλκόνι με τις μαργαρίτες!”, ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Χρόνια πολλά Ζέτα!

Read More

And More