Ζέτα Μακρυπούλια: Η ευτυχισμένη ζωή στο πλευρό του Μιχάλη, το φορτωμένο της πρόγραμμα και οι αγορές στη Γλυφάδα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές και όμορφες περιόδους της ζωής της. Τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της καθημερινότητα απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές. Η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη πάει απο το καλό στο καλύτερο και δεν λείπει ποτέ ο ένας από το πλευρό του άλλου σε σημαντικές στιγμές. Πρόσφατα, είδαμε τον γνωστό τραγουδιστή να συνοδεύει τη σύντροφό του στον γάμο του αδερφού της. Μία ιδιαίτερη στιγμή για όλη την οικογένεια.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι μαζί με τον αγαπημένο τραγουδιστή εδώ και αρκετά χρόνια και μπορεί να μην έχουν τον γάμο στα άμεσα σχέδιά τους, αλλά το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο. “Στη προσωπική μου ζωή, είμαι επιφυλακτική, θέλω να δω τον άλλον πως λειτουργεί, πως αντιδρά, αν είναι άξιος εμπιστοσύνης, αν ξέρει και μπορεί να αγαπήσει και αν τα δω και τα νιώσω όλα αυτά, ναι, αφήνομαι! Και αφήνομαι πλήρως, γιατί, αν δεν αφεθείς, πώς θα νιώσεις συναισθήματα;” αποκαλύπτει η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ, όσον αφορά τον Μιχάλη και αν ζουν σαν παντρεμένο ζευγάρι, απαντά “Πώς ζουν οι παντρεμένοι; Κοιμούνται μαζί, ξυπνούν μαζί, τρώνε μαζί, μοιράζονται τις ζωές τους, αγαπιούνται και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Ε, έτσι ζούμε και εμείς. Σαν παντρεμένοι!” Αυτί είχε δηλώσει η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η προσωπική της ζωή είναι προτεραιότητα πια αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια, τη φετινή σεζόν, έχει και ένα ιδιαίτερο επαγγελματικό πρόγραμμα. Εκτός από το Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, με μεγάλη επιτυχία, συμμετέχει σε μία θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Αποστόλη Τότσικά. Πρόκειται για το θεατρικό έργο “Ιδιωτικές Ζωές”, το οποίο έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Γκλόρια, σε μετάφραση, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία του Αλέξη Ρίγλη. Φυσικά, στο πλευρό της ήταν κανά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Στις ώρες που δεν έχει κάποια επαγγελματική υποχρέωσει ή δεν έχει να φροντίσει τον αγαπημένο της και το σπίτι τους η ίδια απολαμβάνει χρόνο για τον εαυτό της. Σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις της στα μαγαζιά την συνάντησε το TLIFE. Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε με casual look στους δρόμους των νοτίων προαστίων.

Η Ζέτα αγαπά την αγορά της Γλυφάδας και δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να κάνει τα ψώνια της εκεί!

Read More

And More