Ζέτα Μακρυπούλια: Η προσωπική εξομολόγηση και το δημόσιο ευχαριστώ!

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Ζέτα Μακρυπούλια, αφού έχει την ονομαστική της εορτή. Η παρουσιάστρια του “Ρουκ Ζουκ” έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί πολλά από τα όνειρά της. Ακόμα και αν πολλοί υποστηρίζουν ότι εκείνη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν χωρίσει, η Ζέτα απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της χωρίς να δίνει βάση σε αυτά που ακούγονται.

Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα στις Μαλδίβες, δηλαδή μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητά της στην Αθήνα. Ως λάτρης του Instagram, η Ζέτα δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία της με σκοπό να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της ευχήθηκαν αλλά ταυτόχρονα αποκάλυψε δημόσια κάποιες από τις σκέψεις της.

“Είναι μέρες τώρα που θέλω να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σήμερα λοιπόν με αφορμή τις ευχές για την γιορτή μου το ευχαριστώ είναι διπλό! Ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια που μου γράφετε καθημερινά, για την θετική σας ενέργεια, για την απλόχερη καθαρή αγνή αγάπη σας, για την στήριξη σας, τα χαμόγελα, τις καρδούλες, τα αστέρια, τις ευχές, τις γνώμες, τις συμβουλές σας, το χρόνο σας, για τη δύναμη και την πίστη σας!!

Είμαι πραγματικά ευγνώμων κι επειδή δεν το λέμε συχνά να ξέρετε πως τίποτα δεν θεωρώ δεδομένο. Είναι χρόνια τώρα που έχουμε χτίσει μια σύνδεση μοναδική! Πολλές φορές η καθημερινότητα μας παρασύρει και ξεχνάμε να πούμε ένα απλό αλλά σημαντικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”, έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία.

Η Ζέτα χαμογελά πλατιά και είναι ευγνώμων για όλα αυτά που έχει ζήσει.

Read More

And More