Ζέτα Μακρυπούλια: Η σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο και οι λάθος επιλογές της!

Στο περιοδικό People μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια, για τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1, ομολογώντας παράλληλα πως τα τελευταία 10 χρόνια της γίνονται συνεχώς προτάσεις να παρουσιάσει πρωινό πρόγραμμα.

Δεν πιστεύεις ότι η τηλεοπτική σου απουσία μπορεί να σου στοιχίσει;
Επειδή το Dancing κράτησε 3 χρόνια ο κόσμος είχε αρχίσει να με συνηθίζει έτσι. Μέχρι τότε όμως ότι έκανα τηλεοπτικά ήταν περιστασιακό. Για εμένα το θέατρο είναι προτεραιότητα. Δεν επιδιώκω να είμαι κάθε χρόνο στην τηλεόραση μόνο και μόνο «για να μη χάνω πόντους». Δεν έχω δηλαδή αυτή την αγωνία.

Το Dancing σου έλειψε αυτά τα δύο χρόνια;
Νομίζω ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου και για να είμαι ειλικρινής από τη δεύτερη στην τρίτη χρονιά είχα αμφιβολίες για το αν έπρεπε να συνεχίσω. Όμως είναι ένα πρότζεκτ που το αγάπησα πολύ, έμαθα πολλά και με έμαθε πολύς κόσμος. Από τη στιγμή όμως που συνειδητά αποφάσισα να φύγω κοιτάω μπροστά για κάτι άλλο.

Ισχύει ότι σου έχουν κάνει πρόταση να επιστρέψεις στον Antenna;

Όχι, επίσημα δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση.

Σε ρωτάω γιατί είχες πει ότι ο Γιάννης Λάτσιος σε είχε στεναχωρήσει…

Ισχύει αυτό αλλά η σχέση μου με τον Γιάννη είναι πολύ καλή. Μου συμπεριφέρθηκε καλά και όταν φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουν οι δρόμοι μας είδα ότι κι εκείνος στεναχωρήθηκε, δεν έγινε με χαρά όλο αυτό ούτε από εκείνον ούτε από μένα.

Όλες αυτές οι προτάσεις για πρωινά προγράμματα τελικά ίσχυαν ποτέ;

Εδώ και δέκα χρόνια μου κάνουν πρόταση για πρωινή εκπομπή πολύ πριν μαθευτεί και αρχίσει να γράφεται. Την πρώτη – πρώτη φορά είχα μπει στη διαδικασία να βγω με τον καναλάρχη και να μιλήσω ακόμα και για οικονομικά. Και πάλι καλά που είπα όχι γιατί δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή σε αυτό. Άσε που τότε έκανα σίριαλ και θέατρο που σημαίνει ότι αν έκανα πρωινό όλα αυτά θα κόβονταν.

Μέσα σε όλα η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε και για λάθος επιλογές…

Έχω κάνει λάθος επιλογές και αν γύριζα πίσω το χρόνο με αυτή την εμπειρία που έχω τώρα, ναι, θα έκανα άλλες. Αλλά δεν έχει νόημα να το συζητάμε γιατί είναι μια αλυσίδα της προσωπικής μου ζωής και ξέρω ότι χάρη σε κάποιες προσωπικές επιλογές εξελίχθηκα έτσι όπως είμαι σήμερα.

Διαάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More