Ζέτα Μακρυπούλια: Η συνεργασία – έκπληξη με τον Αποστόλη Τότσικα! [pics]

Η Ζέτα Μακρυπούλια διατηρεί άκρως φιλικές σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό με τον Αποστόλη Τότσικα και φυσικά με την σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή ηθοποιός και το αγαπημένο ζευγάρι πολλές φορές περνάνε τα καλοκαίρια τους μαζί, είτε στην Πάρο, που έχει εξοχικό η Ζέτα, είτε σε κάποιο άλλο ελληνικό νησί, ενώ μοιράζονται και καθημερινές στιγμές τους, όπως βόλτες και ψώνια. Δεν είναι και λίγες οι φορές που ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Το φετινό φθινόπωρο, μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια θα συνεργαστεί με τον Αποστόλη Τότσικα στο θέατρο! Μια συνεργασία την οποία την επιθυμούσαν και οι δύο εδώ και αρκετό καιρό, δεδομένης της καλής φιλίας που τους ενώνει. Οι δύο Έλληνες ηθοποιοί θα παίξουν στην θεατρική παράσταση “Ιδιωτικές Ζωές” του Νόελ Κάουαρντ, σε σκηνοθεσία του Αλέξη Ρίγλη. Η Ζέτα είχε και άλλες προτάσεις για την φετινή σεζόν, αλλά προτίμησε το συγκεκριμένο έργο, χωρίς δεύτερη σκέψη. Η κωμωδία θα ανέβει στις 10 Νοεμβρίου και όπως μας έχει ενημερώσει η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει για τα καλά!
Λίγα λόγια την παράσταση
Ο Έλιοτ και η Αμάντ χωρίζουν, παίρνουν διαζύγιο, παντρεύονται αντίστοιχα τη Σίμπιλ και τον Βίκτορ και φεύγουν για τον μήνα του μέλιτος. Θα ξανασυναντηθούν, όμως, αφού και τα δύο ζευγάρια διαλέγουν το ίδιο μέρος και το ίδιο ξενοδοχείο. Αυτό θα αποτελέσει μια καλή αφορμή για να αναθερμανθεί η σχέση τους μέσα από μια σειρά κωμικοτραγικών και επικίνδυνων επεισοδίων, που θα ξεδιπλώσουν επί σκηνής ένα ξέφρενο ερωτικό γαϊτανάκι.
Ο Νόελ Κάουαρντ, με την «κοφτερή» του πένα, σκιαγραφεί την ανθρώπινη σκληρότητα και ευαισθησία μέσα από το ιδιότυπο και υπεροπτικό χιούμορ του. «Μαστιγώνει» τον συντηρητισμό και την υποκρισία και τολμά να πει πως ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή.
Δες φωτογραφίες από τις πρόβες τους:

Gloria theater ….Noel Cowards “Private lives” ….. Coming soon.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @apostolis_totsikas_official στις

Rehearsing…..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @apostolis_totsikas_official στις

Read More

And More