Ζέτα Μακρυπούλια: Η τηλεοπτική επιστροφή της πόσο «πλήγωσε» την… Απόλυτη Ελένη;

Ζέτα Μακρυπούλια: Η τηλεοπτική επιστροφή της πόσο «πλήγωσε» την… Απόλυτη Ελένη; | tlife.gr

Ήταν που ήταν φέτος στραβό το τηλεοπτικό κλήμα για την Ελένη Μενεγάκη, το έφαγε κι ο γάιδαρος κι αποστράβωσε! Με άλλα λόγια; Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα για την Ελένη κι αγκομαχούσε στους πίνακες τηλεθέασης, ήρθε και η Ζέτα Μακρυπούλια στο τηλεοπτικό προσκήνιο κι «έδεσε το γλυκό»!

Με άλλα λόγια; Δεν της έφτανε της «Απόλυτης» ο τηλεοπτικός εφιάλτης που ζούσε έχοντας απέναντι την Βίκυ Καγιά με το «Shopping Star» της που σκίζει φέτος στους πίνακες τηλεθέασης, τώρα; Τώρα ο τηλεοπτικός της πονοκέφαλος αυξήθηκε σημαντικά με την έλευση και της υπέρλαμπρης Ζέτας, η οποία αν κρίνουμε από τις δύο πρώτες ημέρες που βρίσκεται στον αέρα, κάνει «Ρουκ-Ζουκ» και κερδίζει τα βλέμματα των τηλεθεατών.

Αποτέλεσμα; Η Ζέτα κάνει «Ρουκ-Ζουκ» και η Ελένη από σήμερα έχει κάθε λόγο να ανεβάζει τεταρταίο πυρετό! Με άλλα λόγια η νέα τηλεοπτική πρόταση των Αντεννικών ήρθε και «πλήγωσε» σημαντικά την ήδη κουρασμένη Ελένη, η οποία φέτος μετά από είκοσι και πλέον χρόνια τηλεοπτικού πρωταθλητισμού, εμφανίζει σοβαρά σημάδια κόπωσης και τηλεοπτικής φθοράς.

Και για να μην σε κουράζω άλλο, ιδού τα αποτελέσματα του πρώτου τηλεοπτικού ντέρμπι που υπήρξε χθες ανάμεσα στη Ζέτα και την Ελένη!

Το «Ρουκ-Ζουκ» κατάφερε στο σύνολο να πετύχει 22,0% και 12,8% στα νεανικά κοινά, με την «Ελένη» να τρέχει από πίσω, με 19,2% στο σύνολο και 12,2% στα νεανικά κοινά.

Για να δούμε ,λοιπόν, τι θα δούμε. Το «Ρουκ-Ζουκ» θα χτίσει κοινό και θα σαρώσει ή η Ελένη θα τα καταφέρει να τινάξει από πάνω της την σκόνη από την μέχρι τώρα πτώση της, θα σηκωθεί και θα πραγματοποιήσει μία δυνατή κούρσα στους πίνακες τηλεθέασης;

READ more