Ζέτα Μακρυπούλια: Η βραδινή έξοδος στο θέατρο και η συνάντηση με αγαπημένα της πρόσωπα! [pics]

Ο Δημήτρης Τάρλοου εμπνέεται από το ποίημα του Ανδρέα Εμπειρίκου «Εις την Οδό των Φιλελλήνων» και προτείνει μια παράσταση όπου η ποίηση μετατρέπεται σε δράση, ο θάνατος σε ηδονή και το σκοτάδι διαλύεται κάτω από το υπέρλαμπρο ελληνικό φως. Ο λόγος για το έργο «Δόξα κοινή», που παρουσιάζεται στο θέατρο «Πορεία» από τις 27 Ιανουαρίου. Το κείμενο της παράστασης αποτελείται από διαφορετικά ποιήματα, που καλύπτουν το σύνολο της λυρικής μας παράδοσης από τη Σαπφώ μέχρι τον Σολωμό, από τον Καβάφη μέχρι τον Ελύτη.

Στην παράσταση παίζουν οι: Αλέξανδρος Βαμβούκος, Λήδα Μανιατάκου, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Άρης Μπαλής, Γιάννης Νταλιάνης, Διονύσης Πιφέας, Θάλεια Σταματέλου, Αρετή Τίλη, Σίσσυ Τουμάση, Ορέστης Χαλκιάς.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να χαρίζει το πιο θερμό χειροκρότημα στους συντελεστές της. Μεταξύ των διάσημων προσκεκλημένων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πραγματοποίησε μία solo βραδινή έξοδο μετά από καιρό.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του ROUK ZOUK στον ΑΝΤ1 πραγματοποίησε μία ακόμα απόλυτα chic εμφάνιση και έκλεψε τις εντυπώσεις. Κατά την άφιξή της στο θέατρο, η Ζέτα συνάντησε αγαπημένους της φίλους και συναδέλφους, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, ενώ στο τέλος έσπευσε να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές και να ποζάρει μαζί τους.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Γιάννης Στάνκογλου-Ζέτα Μακρυπούλια-Αργύρης Πανταζάρας

Ιώβη Φραγκάτου-Ζέτα Μακρυπούλια

Λήδα Μανιατάκου-Ζέτα Μακρυπούλια-Θάλεια Σταματέλου

Δημήτρης Λιγνάδης-Σίσσυ Τουμάση-Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια-Κατερίνα Πολέμη

Μακρυπούλια-Τουμάση-Τάρλοου-Λιγνάδης-Στάνκογλου

Ζέτα Μακρυπούλια-Λήδα Μανιατάκου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More