Ζέτα Μακρυπούλια: Μαγευτικές εικόνες από το ταξίδι της στην Τήνο λίγο πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτό το καλοκαίρι κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση “Δον Ζουάν” μαζί με τον Νίκο Κουρή και τον Μάκη Παπαδημητρίου. Η ξανθιά ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε μαζί με τους φίλους της στην όμορφη Τήνο. Εκεί τους περίμεναν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας με τα παιδιά τους, οι οποίοι διαθέτουν εξοχική κατοικία στο νησί.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε μεγάλη ανάγκη από μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, αφού μετά το τέλος των γυρισμάτων του “Ρούκ Ζουκ” ξεκίνησε την περιοδεία του “Δον Ζουάν”. Η παρουσιάστρια του Ant1 προτίμησε να επισκεφτεί τις ανοργάνωτες παραλίες του νησιού, μακριά από τη Χώρα, οι οποίες φημίζονται για τα κρυστάλλινα νερά τους. Παράλληλα, βρέθηκε στην Παναγία του νησιού μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ενώ δεν σταμάτησε τις βόλτες στην Ενδοχώρα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκε αλλά και από τις τελευταίες βουτιές της στο νησί, λίγο πριν επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πλέον έτοιμη να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα!

Read More

And More