Ζέτα Μακρυπούλια: Μαγευτική απόδραση στη φύση μαζί με φίλους [pics,vid]

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα και να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής μαζί με τους φίλους της. Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, μπήκε στο αυτοκίνητό της και οδήγησε με προορισμό την Παύλιανη. Πρόκειται για ένα χωριό που απέχει 2,5 ώρες από την Αθήνα και βρίσκεται στους πρόποδες της Οίτης και στο Δήμο Λαμιέων. Η Παύλιανη αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο, αφού ολόκληρο είναι ζωγραφισμένο από τα παιδιά και τη δασκάλα, γεγονός που το κάνει μοναδικό σε όλη τη χώρα.

Η οικοδέσποινα του παιχνιδιού “Ρουκ Ζουκ” λατρεύει να βρίσκεται στη φύση, αφού ηρεμεί, χαλαρώνει και φορτίζει τις μπαταρίες της. Το εν λόγω μέρος αποτελεί αγαπημένο της προορισμό, αφού το έχει επισκεφτεί πολλές φορές. “Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αλλάζει η ψυχολογία μου όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση, πως έτσι απλά αδειάζει το μυαλό απ’ όλα και πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε μία χώρα που έχει τόσες μα τόσες πολλές επιλογές!!

Το χωριό αυτό που με ρωτάτε όλοι ποιο είναι και ποιο είναι, λέγεται Παύλιανη. Είναι ένας θησαυρός που βρίσκεται δυόμιση ώρες μακριά από την Αθήνα στους πρόποδες της Οίτης, με απίστευτη φυσική ομορφιά και δυο μαγικές διαδρομές μέσα από το δάσος, τα έλατα, τα ποτάμια, τα ρυάκια, τα ρέματα, τους καταρράκτες και τα πλατάνια που οδηγούν στις κορυφές του βουνού, στο θρόνο του Δια καθώς και στα πυρά του Ηρακλέους! Σας το προτείνω”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της απόδρασης, γεγονός που είναι αποτυπωμένο στο χαμόγελό της!

Δες φωτογραφίες:

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ξετρελαθεί με τη γαλήνη της φύσης!

Read More

And More