Ζέτα Μακρυπούλια: Μάθε με ποια λαμπερά πρόσωπα θα την δούμε να παίζει… «Ρουκ-Ζουκ»!

Ζέτα Μακρυπούλια: Μάθε με ποια λαμπερά πρόσωπα θα την δούμε να παίζει… «Ρουκ-Ζουκ»! | tlife.gr

Το «Ρουκ-Ζουκ», το αγαπημένο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που έχει αλλάξει τα μεσημέρια μας από τις αρχές Ιουνίου, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τα Σάββατα του Ιουλίου ως «ROUK ZOUK Celebrity», με 4 επιπλέον επεισόδια, αγαπημένους celebrities, και το σημαντικότερο, για καλό σκοπό!

Το πρώτο «ROUK ZOUK Celebrity» θα προβληθείαυτό το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ, με πρωταγωνιστές του αγαπημένους μας «Συμμαθητές»!

Πιο συγκεκριμένα; Θα παρακολουθήσουμε λατρεμένη, τις ομάδες «Ένα εξοχικό παρακαλώ» με τους Μάριο Αθανασίου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρο Πούλη, Άρη Τσάπη και Κώστα Αποστολάκη Vs «Γιε μου που πας;» με τους Παντελή Καναράκη, Τάσο Γιαννόπουλο, Ορφέα Παπαδόπουλο, Νίκη Λάμη και Σοφία Μανωλάκου.

Φυσικά, όπως ίσως,ήδη, κατάλαβες, οι ονομασίες των δύο ομάδων είναι οι τίτλοι από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν ορισμένοι από τους ηθοποιούς αντίστοιχα.

Τα έσοδα δε, από αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια του «ROUK ZOUK Celebrity» θα διατεθούν στο χωριό Βρίσα της Μυτιλήνης, της περιοχής που επλήγη από το σεισμό, για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς και του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Το πρώτο ,λοιπόν, «ROUK ZOUK Celebrity» επεισόδιο είναι γεγονός κι έρχεται από αυτό το Σάββατο με τους αγαπημένους «Συμμαθητές» να είναι σε μεγάλα κέφια!

READ more