Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δέκα χρόνια μαζί και αχώριστοι! Νέες φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δέκα χρόνια μαζί και αχώριστοι! Νέες φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο | tlife.gr

Καμία κρίση και κανένα «γκρίζο σύννεφο» δεν μπορεί να χωρίσει το αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια λίγο πριν κλείσουν την πρώτη δεκαετία της κοινής τους πορείας είναι αχώριστοι! Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια συνεχίζει κανονικά με τα τηλεοπτικά γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ αλλά και τις πρόβες για το θεατρικό έργο «Δουν Ζουάν», ενώ ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι έτοιμος να βγάλει το νέο του album, καθώς πριν λίγες εβδομάδες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Heaven Music. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, βέβαια, πάντα βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον!

Πριν μερικές μέρες, το αγαπημένο ζευγάρι είχε βρεθεί στην πρεμιέρα της «Ταράτσας του Φοίβου» στο κέντρο της Αθήνας και πέρασε μια μοναδική βραδιά με καλούς του φίλους! Οι δυο τους κάθισαν δίπλα δίπλα και παρακολούθησαν το μουσικό πρόγραμμα του Φοίβου Δεληβοριά και τα απολαυστικά σκετς του Θανάση Αλευρά. Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν σταμάτησε να χαμογελά στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός και ο καλλιτέχνης πόζαραν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Μαρίζα Ρίζου-Μιχάλης Χατζηγιάννης-Φοίβος Δεληβοριάς-Ζέτα Μακρυπούλια

READ more