Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Διασκέδασαν μαζί στην Ταράτσα του Φοίβου! [pics]

Μετά την φημολογούμενη κρίση που πέρασαν… ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλύτερα από ποτέ! Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ένα χρόνο πριν κλείσουν την πρώτη δεκαετία της κοινής τους πορείας είναι ακόμη πιο πολύ ερωτευμένοι και συνειδητοποιημένοι! Οι δυο τους μάλιστα, το Πάσχα που μας πέρασε, έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στα Μπόρα Μπόρα, όπου έζησαν ανενόχλητοι τον έρωτά τους. Με την επιστροφή τους στην Αθήνα, τόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όσο και η Ζέτα Μακρυπούλια συνέχισαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η γνωστή ηθοποιός συνεχίζει κανονικά με τα τηλεοπτικά γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ αλλά και τις πρόβες για το θεατρικό έργο “Δουν Ζουάν”, ενώ ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι έτοιμος να βγάλει το νέο του album, καθώς πριν λίγες μέρες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Heaven Music. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, βέβαια, πάντα βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον!

Το βράδυ της Τετάρτης, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της “Ταράτσας του Φοίβου” στο κέντρο της Αθήνας και πέρασε μια μοναδική βραδιά με καλούς του φίλους! Στη σκηνή ανέβηκε ο Θανάσης Αλευράς, ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της Ζέτας! Η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτή την βραδιά και στο τέλος καταχειροκρότησε τον υπερταλαντούχο κολλητό της! Η Ζέτα Μακρυπούλια διασκέδασε με τους αγαπημένους της καλλιτέχνες και δεν σταμάτησε όλη τη βραδιά να σιγοτραγουδάει μαζί με την Μαρίζα Ρίζου και τον Φοίβο Δεληβοριά.

Δες φωτογραφίες από την βραδιά:

Με την Κατερίνα Πολέμη

Θέμης Καραμουρατίδης – Μαρίζα Ρίζου – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μαρίζα Ρίζου – Φοίβος Δεληβοριάς

Θανάσης Αλευράς

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More