Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η νυχτερινή έξοδος που τους έφερε κοντά – Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι;

Στο ίδιο εστιατόριο βρέθηκαν πριν μερικές ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Βέρτη, ενώ στο ίδιο μαγαζί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά της, και από την παρέα της δε θα μπορούσε να λείπει η Ζέτα Μακρυπούλια. Το πρώην ζευγάρι, αντέδρασε με ιδιαίτερη θέρμη όταν ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου. 

Μάλιστα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πλησίασε την πρώην σύντροφό του, κι εκείνη έσπευσε αμέσως να τον αγκαλιάσει, ενώ ακολούθησαν και μερικά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσά τους, τα οποία έφερε στο φως το περιοδικό ΟΚ!

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Nίκου Γεωργιάδη, τα τραπέζια που κάθονταν οι δυο παρέες ήταν αρκετά κοντά, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο παρέες να ενωθούν.

Να θυμίσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπήρξαν ζευγάρι από το 2010 μέχρι και το 2021, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν άριστη σχέση. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το τριαντάφυλλο που πρόσφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε θεατρική της παράσταση, αλλά και τις εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια στις συναυλίες του τραγουδιστή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164