Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καρέ καρέ η νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά – Φωτογραφίες

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πριν μερικές ημέρες είχαν βρεθεί στο ίδιο μαγαζί, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Σήμερα, μάλιστα, κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από την… τυχαία συνάντηση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού της εγχώριας showbiz.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Βέρτη, ενώ στο ίδιο μαγαζί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά της, και από την παρέα της δε θα μπορούσε να λείπει η Ζέτα Μακρυπούλια. Το πρώην ζευγάρι, αντέδρασε με ιδιαίτερη θέρμη όταν ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πλησίασε την πρώην σύντροφό του, κι εκείνη έσπευσε αμέσως να τον αγκαλιάσει, ενώ ακολούθησαν και μερικά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, τα τραπέζια που κάθονταν οι δυο παρέες ήταν αρκετά κοντά, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο παρέες να ενωθούν.

Να θυμίσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπήρξαν ζευγάρι από το 2010 μέχρι και το 2021, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν άριστη σχέση. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το τριαντάφυλλο που πρόσφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε θεατρική της παράσταση, αλλά και τις εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια στις συναυλίες του τραγουδιστή.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More