Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μαζί στην κοπή της πίτας του ANT1 [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας, στελέχη, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές του ANT1 που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες βρέθηκαν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή προκειμένου να κόψουν – όπως κάθε χρόνο – την πίτα τους. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών στην μεγάλη γιορτή ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Η οικοδέσποινα του καθημερινού παιχνιδιού “Ρουκ Ζουκ” μετρά πολλά χρόνια συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου, συνεπώς δεν θα γινόταν να λείπει από τη χθεσινή βραδιά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ηθοποιός πήγε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Αναμφισβήτητα οι δυο τους κάνουν σπάνια κοινές εμφανίσεις, μιας και έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, όμως για χάρη του μεγάλου πάρτι έκαναν μια εξαίρεση. Το γνωστό ζευγάρι φέτος συνεργάστηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσα από το διαγωνισμό τραγουδιού “The Final Four”, όπου η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν η παρουσιάστρια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα ένα μαύρο πουά κουστούμι, το οποίο συνδύασε με κόκκινο κραγιόν και φυσικά συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων επάνω της!

Δες φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά, Γιώργος Παπαδάκης, Ζέτα Μακρυπούλια

Read More

And More