Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θεατρική βραδιά για το αγαπημένο ζευγάρι! [pics]

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετρούν πλέον σχεδόν δέκα χρόνια κοινής πορείας. Οι δύο τους περνούν όμορφες και δημιουργικές στιγμές μαζί, αλλά προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Επιθυμούν να προβάλουν μόνο τα επαγγελματικά τους και να μιλούν μέσα από τη δουλειά τους. Ωστόσο, φέτος είδαμε το ζευγάρι να συνεργάζεται για πρώτη φορά μαζί στο μουσικό talent show του ΑΝΤ1 «The Final Four», κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Το καθημερινό πρόγραμμά τους είναι πολύ φορτωμένο, αλλά πάντα και οι δύο φροντίζουν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο και να τον αφιερώνουν στη σχέση τους, κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν, όπως μια βραδινή έξοδο για φαγητό, μια θεατρική βραδιά ή μια κοντινή απόδραση εκτός Αττικής.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, η Ζέτα και ο Μιχάλης έδωσαν το “παρών” σε μια βραδιά φίλων που διοργανώθηκε από τους συντελεστές της παράστασης  «Ο βαφτιστικός της κυρίας». Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στην «Θεατρική Σκηνή ΑΘΗΝΑΪΣ» και παρακολούθησε το έργο των Ενεκέν, Βεμπέρ και ντε Γκορς, σε μετάφραση και ελεύθερη διασκευή του Χάρη Ρώμα, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά σημειώνοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης πόζαραν χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό του TLIFE που ήταν εκεί, ενώ συναντήθηκαν στο φουαγιέ και με την Μαρία Μπεκατώρου, με την οποία η Ζέτα διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Δες τις φωτογραφίες:

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια – Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More