Ζέτα Μακρυπούλια: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη – Επισκέφθηκε το νησί των φυλακών

Το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη συνεχίζει να απολαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός, αποφάσισε η νέα χρονιά να τη βρει κοντά στη φύση, και σε έναν τόπο όπου είναι ακόμα καλοκαίρι.

Μέσα από αναρτήσεις της στα social media η ηθοποιός-παρουσιάστρια μοιράζεται φωτογραφίες από τα μέρη όπου επισκέπτεται. Μετά λοιπόν την περιήγηση στις όμορφες παραλίες του νησιού και το κολύμπι δίπλα στα δελφίνια, η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να επισκεφθεί το Prison Island, το έρημο νησί που κάποτε χρησιμοποιήθηκε ως μέρος όπου κρατούνταν σκλάβοι. Σήμερα το Prison Island είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει απολαμβάνοντας την κατάλευκη παραλία ενώ είναι ιδανικό για κολύμπι αλλά και για να δει κανείς τις γιγάντιες χελώνες και τα ερείπια της παλιάς φυλακής.

«The prison island. Ένα όμορφο νησάκι που ζουν εκεί υπεραιωνόβιες χελώνες και υπέροχα παγώνια! Μια πόρτα που σε βγάζει στα καταγάλανα νερά! Όλα πανέμορφα! Τώρα. Πριν από μερικούς αιώνες όμως, ήταν η πόρτα από την οποία έμπαιναν οι σκλάβοι στη φυλακή, αλυσοδεμένοι, μέχρι να τους πάνε στο σκλαβοπάζαρο για να τους πουλήσουν. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό μέρος, με τόσο όμως βαριά ενέργεια…

Αμέσως μετά, ακολουθεί το spice tour. Η περιήγηση στα δέντρα από τα οποία φτιάχνονται τα μπαχαρικά. Εκεί έπεσα στη χειροτεχνία με τα μούτρα.. Στο τέλος πήρα και τα δωράκια μου! Κολιέ, δακτυλίδι, καπέλο, βεντάλια! Όλα φτιαγμένα εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια μου από φύλλα!» έγραψε στην ανάρτησή της η Ζέτα Μακρυπούλια.

 

Read More

And More